Alte imagini

Dispersor dus Hansgrohe Raindance Select 120 cu 3 jeturi, white-chrome

Dispersor dus Hansgrohe Raindance Select 120 cu 3 jeturi, white-chrome


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Beneficiaza de urmatoarele tehnologii Hansgrohe:

QuickClean

Aeratoarele QuickClean cu care sunt dotate bateriile dar si parele de dus sunt confectionate dintr-un silicon special antibacterian care se curata extrem de usor.

AirPower

Cu această tehnologie Hansgrohe apa este amestecata cu aer, oferind un simț plăcut spumant la atingere. Apă îmbogățită cu aer face picăturile mai ușoare și mai moi. Acest lucru înseamnă că folosiți apă mai eficient.

Select

Un masaj revigorant? Selectați tipul de jet dorit cu doar un singur clic, pentru a te bucura de un dus mai placut.


XXLPerform

Tehnologie speciala a dusurilor Raindance ce au fost creeate pentru dusuri de senzatie. Isi pastreaza eficienta si partea de economie a apei chiar si la diametre de 600 mm.

Companie premiata international:

Producător
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance
Specificaţii
Tip Para de dus
Material Plastic
Dimensiuni 120 mm
Culoare Crom/Alb
Specificatii Mod convenabil prin butonul SELECT
Tip pulverizare: RainAir, Rain, Massage spray ( Whirl )
Debit maxim: 15 l/min
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register