Alte imagini

Acces point TP-LINK TL-WA5210G 54Mbps Exterior High Power, Weather proof

Acces point TP-LINK TL-WA5210G 54Mbps Exterior High Power, Weather proof

Acces point TP-LINK TL-WA5210G 54Mbps Exterior High Power, Weather proof

Ce face acest produs
TL-WA5210G este un CPE wireless de mare putere pentru exterior care face parte din categoria soluţiilor de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta integrează funcţiile unui acces point, client WISP, antenă de mare câştig, toate într-o carcasă rezistentă la intemperii. TL-WA5210G dispune de o antenă de 12dBi. Puterea de ieşire ridicată şi senzitivitatea RX crescută pot extinde considerabil distanţa de transmisie pentru a furniza o conexiune wireless stabilă. Compatibil cu standardele IEEE 802.11b/g, TL-WA5210G oferă o viteză de până la 54Mbps, fiind ideal pentru navigarea pe internet sau schimbul de fişiere.

Design rezistent la intemperii, soluţie durabilă pentru exterior
TL-WA5210G este conceput pentru funcţionarea în mediul dur exterior. Acesta integrează o carcasă rezistentă la intemperii şi la temperaturi extreme (-30°C~70°C). În plus, sistemul de protecţie împotriva fulgerelor 4000V şi descărcărilor electrostatice 15KV încorporat, vă ajută să preveniţi scurt-circuitele provocate de furtuni şi descărcări electrice şi asigură fiabilitatea funcţionării dispozitivului.

Mare putere şi sensibilitate de recepţie crescută
Asemenea unui difuzor la volum ridicat pentru ca sunetul (semnalul wireless) să ajungă mai departe, acest dispozitiv dispune de putere crescută pentru viteze mai mari şi acoperire extinsă, pentru aplicaţii de lungă distanţă, oferind reţelei flexibilitatea de a ajunge şi mai departe. Degradarea semnalului pe distanţe lungi este atenuată utilizând senzitivitatea RX crescută, acest lucru facilitând viteze mai mari pe distanţe mai lungi, la fel ca o pereche de căşti cu senzitivitate crescută, permiţând AP-ului să detecteze şi să recepţioneze cele mai slabe semnale. Aceste două aspecte coroborate, asigură calitatea semnalului pe o distanţă mai îndepărtată şi viteze mai mari comparativ cu alte dispozitive la o distanţă similară.

Distanţa extinsă în exterior, sparge limitările WiFi
TL-WA5210G este echipat cu o antenă cu polarizare duală de 12dBi, elementul cheie pentru realizarea unei conexiuni WiFi pe distanţe extinse. Opţiunea ACK timeout ajustabilă prin setarea distanţei între două AP-uri, vă permite să stabiliţi valoarea de timeout până la 15km pentru operarea pe distanţe lungi în exterior, sau chiar până la 52km cu suportul unei antene de câştig ridicat.

Multiple aplicaţii, disponibile în industrii diverse

TL-WA5210G suportă modurile de operare client AP, router client, bridge, repetor, AP şi gateway pentru a facilita aplicaţii wireless diverse, oferind utilizatorilor o experienţă mai dinamică şi mai cuprinzătoare. În special în modul router client AP pentru CPE WISP, AP-ul se va comporta ca un client pentru WISP (Wireless Internet Service Provider). Cu toate acestea, funcţiile de router sunt adăugate între partea dinspre WAN wireless şi cea Ethernet LAN. Prin urmare, abonatul WISP poate partaja cu uşurinţă conexiunea WISP cu un simplu switch.

Suport PoE - flexibilitate de conectare
TL-WA5210G poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu Ethernet care transmite simultan date şi tensiune oriunde este amplasat AP-ul, chiar şi la o distanţă de până la 60 de metri. Această caracteristică permite opţiuni multiple de amplasare a dispozitivului în locaţii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.
Producător
Producator TP-LINK
Specificaţii
Standarde IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Port Lan 1 x 10/100Mbps Auto-Sensing RJ45 Port(Auto MDI/MDIX, PoE)
1 x External Reverse SMA Connector One Grounding Terminal
Antenă 12dBi Dual-Polarized Directional Antenna
Securitate SSID Enable/Disable MAC Address Filter 64/128/152-bit WEP Encryption WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK (AES/TKIP) Encryption
Dimensiuni 265 x 120 x 83 mm
Garanţie
Garantie 24 luni

Opiniile altor utilizatori:

TL-WA5210G (comentariu scris de STOICA)
Rating
Am achizitionat acest produs in urma cu 3 luni ,sunt multumit de el. (Postat în 21.07.2010)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register