Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.

    • Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Amenajare Iris Luce Black

Amenajare Iris Luce Black

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Gresie portelanata rectificata Iris Luce 300x100cm, 6mm, gold naturale
Gresie portelanata rectificata Iris Luce 300x100cm, 6mm, black naturale
Gresie portelanata rectificata Iris Luce 100x100cm, 6mm, black naturale
Total:
General
Design Modern,Sofisticat
Descriere

Luce este noul proiect creat de designerul Guillermo Mariotto pentru Iris Ceramica.

Ideea principala a fost regandirea placarilor ceramice. Fuziunea dintre natura inovatoare a companiei si simtul estetic vizionar al designerului a dat viata unui material ce imbina eleganta clasica cu modernismul actual. Suprafete autentice ce duc arhitectura intr-o noua dimensiune.

Lumina a fost dintotdeauna un puternic instrument vizual, capabil sa contureze, sa accentueze, sa contureze, sa sculpteze si sa dea viata materiei si spatiului inconjurator. Ea poate innobila un design deoarece ii confera sinuozitate, caldura si miscare, scotand din umbra adevaratul suflet al suprafetelor.

Un material ce pare sa se transforme cu fiecare privire, facut din miscare si clar-obscur, astfel spatiile prind viata si se transforma. dezvaluind subtil misterul nevazutului.Iris Ceramica este lider mondial in productia de placi ceramice glazurate pentru pereti si pardoseli in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale inca din 1961.

Produsele Iris Ceramica sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii permanente in-house combinate cu experienta legendara a artizanilor italieni.

. Ceramica Iris este caracterizata de inalta valoare tehnica si stilistica si design de top, reflectate pe deplin de numeroasele premii internationale primite. Piatra de temelie a fiecarei activitati este calitatea si inovatia, valori ce stau la baza identitatii de piata a Iris Ceramica, valori pe care o compania le livreaza sistematic. Produse unice si exclusive pot fi create numai prin cercetare si inovatie, iar prin alegerea atenta a materialelor cu care ne inconjuram putem sa imbunatatim calitatea vietii.Pretul acestei amenajari include doar produsele mentionate in lista.

. Imaginile au caracter informativ, aspectul real si culorile pot sa difere. Imaginile pot contine accesorii care nu fac parte din oferta SensoDays.Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.