Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.

    • Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Amenajare Iris May Azure

Amenajare Iris May Azure

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Faianta Iris May 10x20cm, 7mm, Azure
Faianta Iris May 10x20cm, 7mm, White
Faianta Iris May 10x20cm, 7mm, Decoro More Band White
Gresie portelanata Iris Madeira 90x15cm, 9mm R11, Antracite
Total:
General
Design Retro / Vintage
Descriere

May - Natura contemporana! Eclectic, original, individual.

Perfectiunea imperfecta! Culorile calde si moi ale pamantului, umbre visatoare de cer si detaliile naturii sunt transformate in supratele stilate, cu un aspect dinamic.

O colecție creativă de influențe vizuale reformulate pe suprafețe ceramice pentru pereți cu atracție spirituală.

Modelele geometrice, modelele etnice reinterpretate, motivele florale care amintesc de plăcile de ciment pictate manual și imaginile multidimensionale creează un impact vizual imens.

Grafica unică cu un aspect vibrant oferă o senzație de atemporalitate, concentrată absolut pe texturile dramatice, dar simple. O colecție eclectică și inovatoare, în care frumusețea robustă a micilor imperfecțiuni este o trăsătură distinctivă și tipică.Iris Ceramica este lider mondial in productia de placi ceramice glazurate pentru pereti si pardoseli in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale inca din 1961.

Produsele Iris Ceramica sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii permanente in-house combinate cu experienta legendara a artizanilor italieni.

. Ceramica Iris este caracterizata de inalta valoare tehnica si stilistica si design de top, reflectate pe deplin de numeroasele premii internationale primite. Piatra de temelie a fiecarei activitati este calitatea si inovatia, valori ce stau la baza identitatii de piata a Iris Ceramica, valori pe care o compania le livreaza sistematic. Produse unice si exclusive pot fi create numai prin cercetare si inovatie, iar prin alegerea atenta a materialelor cu care ne inconjuram putem sa imbunatatim calitatea vietii.Pretul acestei amenajari include doar produsele mentionate in lista.

. Imaginile au caracter informativ, aspectul real si culorile pot sa difere. Imaginile pot contine accesorii care nu fac parte din oferta SensoDays.Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.