Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Aspirator fara sac Bosch BGS5SIL66B 700W, recipient praf 3 litri, SuperSilent, SelfCleanSystem, Negru

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Tip aspirare Uscata
Putere maxima (W) 700 W
Control variabil al puterii Da
Tip recipient de praf (uscat) Recipient Plastic
Volum recipient de praf (L) (uscat) 3 l
Indicator de umplere recipient de praf (uscat) Da
Filtre Filtru permanent: Cartuș de filtrare cu membrană GORE™ CLEANSTREAM® si filtru igienic lavabil HEPA, recomandat pentru persoanele cu alergii

Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului.
Nivel Zgomot (dB) 66 dB
Tub telescopic Da
Lungime cablu (m) 11 m
Derulator cablu Da
Dimensiuni 310 x 320 x 470 mm
Greutate 8,6 kg
Culoare Negru
Accesorii incluse - duză pentru colțuri
- duză pentru tapițerie
- duză pentru mobilier
Altele Puternic, eficient și rapid. Și fără sac. SmartSensor Control: întreținere minimă. Fără costuri suplimentare de întreținere.
Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus.
SmartSensor Control - monitorizare continuuă a perfomanțelor pentru cele mai bune rezultate
Clasa de performanță de curățare pentru covoare: C, in conformitate cu eticheta energetică (EU No. 665/2013)
Cea mai bună clasă de curățare pentru pardoseli tari (Clasa A conform etichetei energetice (EU Nr. 665/2013)
SilenceSound System™: materiale izolatoare inovatoare, suspensie motor, flux de aer optimizat şi accesorii izolate fonic asigură funcţionarea extrem de silenţioasă: 66 dB(A).
SelfCleanSystem - filtru cu autocurăţare
Manevrare uşoară pentru îndepărtare şi golire
SilentClean Premium - perie multifuncțională deosebit de silențioasă, extra performanță la curățenie
Perie pentru pardoseli tari, creată special pentru curăţarea temeinică a pardoselilor cu rosturi şi denivelări, precum cele acoperite cu plăci de gresie sau scânduri. Adecvată pentru aspirarea delicată a pardoselii sensibile, precum parchetul din lemn masiv.
Tub telescopic cu sistem de blocare
Reglare electronică a puterii de aspirare, prin buton rotativ
Mâner ergonomic
Dispozitiv pentru poziţiile de parcare şi de repaus
4 role pentru direcţionare ușoară
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Aspirator fara sac Bosch BGS5SIL66B 700W, recipient praf 3 litri, SuperSilent, SelfCleanSystem, Negru



    Cel mai silenţios aspirator fără sac de pe piaţă. Testat în condiţii extreme.


    Tehnologie SmartSensor Control: performanță constant ridicată datorită senzorilor pentru fluxul de aer, cu indicator LED.

    Nivel de zgomot extrem de redus: (66dB[A]) datorită sistemului SilenceSound System integrat

    Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus.

    SelfClean System complet automat: curățarea automată a filtrului de praf.

    Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului.





Igienă



Filtru HEPA lavabil. Mai curat decât aerul din casă.

    Filtrul igienic HEPA lavabil pentru un aer mai curat de fiecare dată când aspiri. Persoanele care suferă de alergii pot respira cu ușurință, deoarece aerul evacuat este mai curat decât aerul din casă. Fără costuri suplimentare de înlocuire a filtrului.




Filtre GORE™ CLEANSTREAM®. Înaltă tehnologie, pentru înaltă performanță.

    Soluție ingenioasă de înaltă tehnologie: suprafața mare a filtrului GORE™ CLEANSTREAM® cu tehnologia unică a membranei GORE™ asigură faptul că praful nu poate penetra și bloca în mod permanent filtrul.



Confort



Duze de aspirare specializate - intotdeauna la indemana

    Mereu la indemana cand ai nevoie. Cu acest set de accesorii duza pentru colturi si duza pentru mobilier / tapiterie aspiri rapid si usor chiar si in cele mai dificile locuri, indiferent ca este vorba de colturi sau tapiterii.




Rază de operare de 11 m.

    Grad ridicat de flexibilitate și aspirare confortabilă datorită cablului de alimentare lung, pentru o rază de operare de 11 m. Mai puține schimbări de priză.




SelfClean. Curățare complet automată

    Un senzor încorporat monitorizează continuu performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, acest senzor activează automat sistemul inovator de auto-curățare. Aspiratorul este apoi restabilit la nivelul său optim de performanță. și aceasta pentru anii ce vor urma.




Tehnologie SensorBagless™. Incredibil de puternică, incredibil de silențioasă. Fără sac de praf.

    Datorită sistemului de monitorizare a performanțelor controlat prin senzori, această tehnologie unică nu numai că asigură un nivel remarcabil al performanțelor de curățare - dar și menține întreținerea la un nivel minim. Nu există costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de înaltă tehnologie, lavabile durează la fel de mult ca și aparatul și nu este nevoie să cumperi saci de praf de schimb.




SuperSilent

    Aspirare foarte silențioasă, cu performanțe temeinice de curățare, datorită SilenceSound System. Conceptul întregului aparat - de la duze la evacuarea aerului - a fost optimizat, pentru a asigura un nivel redus de zgomot.




SensorControl. Pentru efort minim de întreținere.

    Un senzor monitorizează continuu performanțele de curățare ale aspiratorului. Aparatul aspiră întotdeauna la nivelul optim de performanță și reduce necesitatea de curățare la un nivel minim.



Performanță



Controlul performanțelor utilizând comanda rotativă. Adecvat pentru toate tipurile de pardoseală.

    Performanță optimă de curățare pentru toate tipurile de pardoseală. Datorită controlului electronic al performanțelor, acesta poate fi reglat cu ușurință utilizând comanda rotativă.




Sistem QuattroPower

    Sistemul QuattroPower este tehnologia de înaltă performanță de la Bosch, pentru rezultate remarcabile de aspirare, cu un consum redus de energie. Acest sistem eficient se bazează pe combinația unică de motor HiSpin, duză de înaltă performanță, etanșări optimizate pentru circuitul de aer și sistem eficient de separare a prafului.




Performanță Clasa A pentru pardoseli dure

    Clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure măsoară colectarea prafului de pe pardoseli dure, cu colțuri și îmbinări. Cu cât clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure este mai bună, cu atât mai temeinice sunt rezultatele de aspirare în profunzime a pardoselilor cu colțuri și rosturi, precum cele din gresie și plăcile de parchet.




Air seal

    Sistemul de izolare reduce posibilele pierderi ale fluxului de aer - important pentru colectarea eficientă a prafului.




Duză de înaltă performanță

    Inovație Bosch: o nouă generație de perii performante pentru pardoseli asigură colectarea eficientă a prafului de pe covoare și de pe pardoseli dure.




Sistem de separare a prafului

    Sistemul eficient de separare a prafului previne orice dezamăgire provocată de reducerea performanței și minimizează întreținerea necesară, de obicei în cazul aspiratoarelor fără sac. An după an, pe întreaga durată de viață a aparatului.


Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Categorii asociate

Aspiratoare Fiare de calcat Accesorii aspiratoare

Linkuri utile

Idei Amenajare Bucatarie Chiuvete bucatarie Baterii de bucatarie Electrocasnice mari Electrocasnice mici Ingrijire & curatare Servirea mesei Pahare & Cupe Cutite & Accesorii Tacamuri Recipiente pentru gatit Accesorii bucatarie Uz casnic