Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Aspirator vertical Bosch Unlimited 7 BBS711W, tija flexibila, acumulator 3Ah Power for All, White

BBS711W

Preţ vechi: RRP: 1.566,33 Lei

Special Price 1.299,00 Lei


Pretul include timbru verde in valoare de 4.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).
Producător
Brand Bosch
Specificaţii
Tip aspirare Uscata
Tip recipient de praf (uscat) Recipient Plastic
Volum recipient de praf (L) (uscat) 0,3 litri
Filtre Filtru din pânză metalică: aer evacuat mai curat datorită filtrului din pânză metalică de calitate superioară cu membrană Pure Air (99.9% filtrare⁰).

RotationClean: datorită sistemului Rotation Clean filtrul poate fi curățat rapid și igienic, nefiind necesară spălarea acestuia.

Întreținere ușoară: cutia de praf poate fi îndepărtată și curățată rapid.

Volumul rezervorului de praf: XL

Nivel Zgomot (dB) 82 dB(A) re 1 pW
Tub telescopic Da
Autonomie (portabile) 40 min
Timp incarcare (portabile) 5 h
Dimensiuni 1315 x 252 x 204 mm
Greutate 2,9 kg
Culoare Alb
Accesorii incluse Perie AllFloor DynamicPower cu LED-uri: perie motorizată pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli
Altele >Aspirator cu acumulatori Unlimited 7 Alb

Fără fir și versatil, dar la fel de purernic precum precum un aspirator cu cablu
Acum este posibil: aspiratorul vertical Unlimited 7 oferă aceeași performanță de aspirare precum cea obținută de un aspirator cu cablu. Datorită acumulatorului puternic Bosch, a motorului ce funcționează cu până la 66,000 rpm și a periei motorizate cu LED-uri, acest aspirator multifuncțional este la fel de puternic precum cel cu cablu² și asigură rezultate excelente de îndepărtare a murdăriei și o curățare versatilă.

Manevrare ușoară datorită tijei flexibile și a funcției Quick Stand
Bucură-te de mai multă versatiliate! Datorită tijei flexibile și subțiri poți să cureți cu ușurință în locurile greu accesibile sau sub mobila joasă, prin opțiunea Easy Parking Clip poți să poziționezi aspiratorul într-o poziție de repaus în pauzele din timpul curățeniei. Quick Stand este opțiunea prin care tija și peria de aspirare pot fi mențiune în poziție verticală fără niciun alt suport, în timp ce folosești aspiratorul de mână împreună cu diferitele accesorii. Funcția Nozzle Foot Release ( detașare a periei prin apăsarea unui buton cu piciorul) îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să fie nevoie să te apleci. Toate aceste caracterstici fac din Unlimited 7 ajutorul perfect pentru curățarea tuturor suprafețelor, inclusiv a locurilor greu accesibile.

Autonomie extinsă: Acumulatorul intereschimbabil de e 3.0 Ah, parte din Alianța Power for All, asigură cu până 33%⁷ mai multă autonomie
Cu până la 33 % mai multă autonomie ca să cureți până la 100 m².

Cu acumulatorul puternic și rezistent Power for All de 3 Ah chiar și sarcinile dificile de curățare pot fi îndeplinite fără efort. Acumulatorul interschimbabil litiu-ion este reîncărcabil și este conceput pentru a oferi protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, autodescărcării și efectului de memorie. În plus, oferă până la 33% mai multă autonomie7 și asigură performanță ridicată de curățare și durată prelungită de funcționare. Poți să cureți până la 100 m² cu o singură încărcare a bateriei⁸ - fără întrerupere și fără să-ți faci griji cu privire la durata de încărcare.

Perie AllFloor DynamicPower cu LED-uri pentru o curățare a prafului de peste 99.9 %
Bucură-te de rezultate excelente de curățare a tuturor tipurilor de suprafețe și a celor mai greu accesibile locuri. Perie motorizată asigură curățarea prafului de peste 99.9%⁴. Datorită periei cu LED-uri este vizibilă murdăria greu de observat din locurile greu accesibile precum zonele din spatele mobilierului sau colțuri. În plus, cureți cu până la 30% mai mult praf de pe covoare⁵. Cureți întreaga locuință într-un timp scurt.

Motor TurboSpin: mai rapid, mai ușor și mai eficient pentru performantă ridicată de curățare
10 ani garanție pentru motorul fabricat în Germania

1 acumulator intereschimbabil Power For All Alliance
Power For All Alliance: acumulatorul este compatibil cu mai multe produse Bosch (linia verde), precum și cu produse de la alte branduri.

Durată de funcționare cu acumulator de 3.0 Ah:
Până la 40 min. în mod Eco cu accesorii non electrice Până la 30 min. în mod Eco cu peria motorizată Până la 15 min. în mod Auto cu peria motorizată Până la 10 min. în mod Turbo cu peria motorizată

3 moduri de funcționare intuitive pentru toate sarcinile de curățare:
Mod Eco: durată mare de funcționare pentru suprafețe mari Mod Auto: autonimie prelungită și performanță prin ajustarea automată a puterii Mod Turbo: putere maximă pentru rezultate uimitoare

Mod Auto: peria își ajustează în mod automat performanța în funcție de tipul de podea detectat: covor sau podea dură. Durata maximă de utilizare și performanța depind de gradul de murdărie.

CONFORT:
Tijă flexibilă: se îndoaie la 90° pentru a curăța sub mobila joasă

Manevrare ușoară: Funcții utile precum Quick Stand, Nozzle Foot Release sau Easy Parking Clip pentru o curățare ușoară

Manevrare ușoară: design ergonomic și greutate redusă (1.4kg aspiratorul de mână) fără a fi necesar să ții apăsat în permanență butonul de pornire

Curățare pe toate suprafețele: datorită multiplelor accesorii poți curăța murdăria de toate suprafețele, de la podea până la tavan și interiorul mașinii.

Depozitare facilă: stație de andocare pentru depozitarea ușoară a aspiratorului și a accesoriilor.
Garanţie
Garantie 24 luni

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.