Alte imagini

Baterie bideu Ideal Standard Gio cu ventil si sistem Pop-up

Baterie bideu Ideal Standard Gio cu ventil si sistem Pop-up


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Producător
Producator Ideal Standard
Colectia Gio
Specificaţii
Tehnologie Standard
Material Metal cromat
Dimensiuni 169 x 158 mm
Culoare Crom
Specificatii Baterie bideu Ideal Standard Gio cu ventil si sistem Pop-up
-racorduri flexibile G3/8 pentru alimentarea cu apa
-maneta de operare metal
-90 ° gama de rotire
-cartuș cu discuri ceramice.

Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register