Alte imagini

Baterie bideu Roca Atlas, ventil pop-up

Baterie bideu Roca Atlas, ventil pop-up


Compania ROCA

   Roca si-a început activitatea producând calorifere din fonta pentru încalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piata spatiilor de baie, demarându-si productia de cazi de baie.


   Roca este prezenta în România de la finele anului 2006, când a preluat de la compania austriaca Lasselsberger fabrica de obiecte sanitare Cesarom de la Bucuresti. În vara anului 2008, Roca si-a prezentat oficial portofoliul de produse clientilor din România. În prezent, Roca Obiecte Sanitare comercializeaza pe plan local marcile Roca, Zoom si Laufen. Roca Design Centre colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri si arhitecti în vederea dezvoltarii produselor printre care enumeram pe: Antonio Bullo, Carlo Urbinati, Joan Gaspar, Ramon Benedito, Toni Clariana.Cold Start

   Este un sistem inovator pentru apa rece de la robinet. Cursa manetei este blocata în plan orizontal catre partea dreapta, ceea ce face ca apa rece sa se dozeze prin actionarea manetei frontal în plan vertical. Daca maneta este deplasata catre stânga, apa obtinuta va fi din ce în ce mai calda. În acest mod, nu economisiti numai apa, ci si energie, deoarece sistemul de încalzire a apei nu se va mai activa daca nu este necesar. Aceasta tehnologie este disponibila si în varianta cu cartus progresiv, care îndeplineste aceeasi functie, înlocuind însa maneta cu o stea de manevra.


Pisoarele Flushfree

   Un nou concept de pisoar, care nu foloseste apa sau electricitate. Sistemul sau inovator foloseste un cartus pentru eliminarea mirosurilor neplacute, emitând aer cu parfum de lamâie, ceea ce preîntâmpina risipa de apa si energie. Cartusul se înlocuieste cu usurinta la fiecare 6000 de cicluri.

   Filosofia Roca se bazeaza pe convingerea ca inovarea tehnologica reprezinta un element esential pentru obtinerea unei dezvoltari progresive si a unei îmbunatatiri permanente în orice activitate. Din acest motiv, toate sucursalele si toate fazele procesului de productie folosesc tehnologii de ultima generatie. Conceptul Roca are la baza inovarea, de la conceperea si designul produselor pâna la fabricare, logistica si distributie. Excelenta tehnologica se extinde asupra tuturor fabricilor Roca din lume, ceea ce faciliteaza crearea de sinergii, garantând cea mai înalta calitate în tot lantul de productie. Pornind de la experienta acumulata în toate centrele de productie, Departamentul Tehnologic îsi dedica eforturile perfectionarii continue a întregului proces de dezvoltare si fabricare de noi produse, pentru a mentine pozitia de lider din punct de vedere al capacitatii industriale si tehnologice.


Companie premiata international:

Producător
Producator Roca
Colectia Atlas
Specificaţii
Tehnologie Standard
Material Alama sanitara
Dimensiuni 140 x 105 mm
Culoare Crom
Specificatii Aerator încorporat
Debit (l/min - 3 bar): 8
Economie de apă şi de energie
Filet racord apă: 3/8"
Finisaj: Crom
Furtunuri de alimentare flexibile incluse
Locaţie de aplicare: Bideu
Montat pe margine
Scurgere automată
Tip de cartuş: Ceramic
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register