Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Baterie bucatarie Steinberg Clarity seria 100 EXPUS

100 1400

Preţ vechi: RRP: 1.607,49 Lei

Special Price 642,99 Lei

Producător
Brand Steinberg
Colectia Seria 100
Cod EAN 4250481507512
Specificaţii
Tip Baterii clasice
Montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii - Baterie pentru bucatarie monocomanda
- Cartus ceramic
- Teava rotativa
- Racorduri flexibile 3/8"
Garanţie
Garantie 60 luni
Descriere
Baterii bucatarie Steinberg

Baterii de bucătărie Steinberg seria 100 cu funcționalități inovatoare

Colecția Steinberg seria 100 de baterii pentru baie și bucătărie a fost concepută astfel încât să transmită impresia de naturalețe și eleganță prin formele rotunjite. Prin intermediul produselor grupate în această colecție poți crea un aspect atemporal, plin de distincție, în încăperile casei tale. Acestea pot fi integrate în amenajările în orice și adaugă un plus de distincție proiectelor tale de design.


O altă caracteristică esențială a colecției în totalitatea ei este și tehnologia de înaltă calitate folosită pentru realizarea bateriilor pentru baie și bucătărie și a sistemelor de duș. Rezultatul procesului de proiectare și de realizare sunt produsele care îmbină armonios stilul și confortul prin posibilitatea de utilizare intuitivă.


Baterii bucatarie Steinberg

Consultă oferta de baterii de bucătărie Steinberg Clarity cu tehnologie de ultimă generație, pentru a găsi produsul perfect pentru a găti în cele mai plăcute condiții. Acestea se instalează pe obiectul sanitar și sunt realizate din alamă cromată modelată cu grijă pentru detalii.


Poți alege o baterie pentru chiuvetă cu design și funcționalități clasice, care se remarcă prin simplitatea designului și prin liniile clare. O altă opțiune constă în bateriile de bucătărie care, în afară de țeava rotativă, dispun și de un braț pivotant care facilitează desfășurarea diferitelor activități atunci când gătești. Ia în considerare și bateriile semiprofesionale care au integrat un duș de mână ce-ți aduce un plus de flexibilitate și de confort.


Pe lângă aceste produse, pentru a crea o amenajare armonioasă a băii și a bucătăriei poți consulta și gama de baterii pentru cadă, duș sau lavoar din seria 100. În crearea acestora, accentul cade tot pe aspectul organic al formelor și pe nuanțele atemporale.


Steinberg este o companie producătoare de baterii pentru baie și bucătărie și sisteme de duș înființată în 2002 la Dusseldorf. De atunci, renumele acesteia a ajuns rapid la proporții internaționale. Un aspect esențial care a asigurat detașarea acestui producător de competitori a fost și este în continuare rigoarea modului de realizare a produselor, atât din punct de vedere al construcției, cât și al esteticii.


În 2016, la aproape 15 ani de la înființare și după o activitate extinsă remarcată la nivel internațional, compania a lansat gama de produse high-end, al cărei scop este acela de a oferi condiții de confort la cele mai înalte standarde. Produsele Steinberg sunt grupate în 13 serii și se confecționează în număr limitat. Toate aceste colecții îmbină, la nivel de aspect și construcție, tendințele moderne și clasice de echipare a băilor și a bucătăriilor. Bateriile și sistemele de duș sunt confecționate din alamă și au un aspect atent gândit, care transmite distincție chiar și în lumina artificială puternică.


În afara calităților exterioare, calitatea produselor din aceste serii se vădește și prin construcția solidă la interior obținută prin cartușele de ceramică durabile. Acestea îți asigură o experiență de utilizare plăcută și condițiile de confort dorite.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.