• Blender Bosch MSM 6250 400W
  • Blender Bosch MSM 6250 400W

Blender Bosch MSM 6250 400W

Blender Bosch MSM 6250 400W


Blender de mana Bosch MSM 6250 400W, Culoare Alb


    Puterea adaptabila: blendere de mana Bosch. Datorita lamelor de taiere deosebit de ascutite si motorului extrem de puternic, blenderele de mana Bosch pot face ca orice munca sa dureze putin. Datorita designului lor ergonomic, vei putea tine bine in mana aparatul pentru mixare si amestecare.

Rezultate excelenteButon Turbo - pentru cand ai nevoie de putere maxima

    Buton cu functie Turbo pentru utilizare a puterii maxime oricand este nevoie. Aceasta facilitate va permite sa implementati orice idee rapid si cu usurinta, pentru a obtine rezultate excelente oricand.Picior din oțel inoxidabil

    Piciorul din otel inoxidabil de inalta calitate cu lame rezistente din inox asigura performante optime si poate fi detasat cu usurinta pentru o curatare facila.ConfortSistem Anti-stropire

    Piciorul cu design inovativ si optimizat, Mixfoot, cu sistem Anti-stropire asigura o mixare perfecta fara grija stropilor. Gatitul devine usor, confortabil si in special, curat.

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Putere (W) 400 W
Control viteza 2 trepte
Functie Turbo/Pulse: Da
Accesorii 1 x capac
1 x vas de mixare/măsurare
1 x baghetă de mixare din oţel-inox
1 x opritor de perete
Culoare Alb
Altele TurboButton — cand ai nevoie de puterea maxima
Un buton turbo suplimentar asigura puterea maxima la o atingere de buton, astfel incat sa iti poti pune in aplicare ideile rapid si usor, si sa obtii rezultate optime de fiecare data.
AntiSplash — pentru protectia impotriva stropilor
Stropii suparatori aparuti la pregatirea alimentelor sunt acum de domeniul trecutului datorita piciorului Anti Splash pentru mixer cu un design optimizat. Astfel, toata munca ta este mai usoara, mai confortabila si mai ales, curata.
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register