Alte imagini

Mixer vertical Bosch MSM 6700 600W

Mixer vertical Bosch MSM 6700 600W


Blender de mana Bosch MSM 6700 600W, Culoare alb


    Puterea adaptabila: blendere de mana Bosch. Datorita lamelor de taiere deosebit de ascutite si motorului extrem de puternic, blenderele de mana Bosch pot face ca orice munca sa dureze putin. Datorita designului lor ergonomic, vei putea tine bine in mana aparatul pentru mixare si amestecare.Tastă Turbo — când ai nevoie de puterea maximă.

    Un buton turbo suplimentar asigură puterea maximă la o atingere de buton, astfel încât să îți poți pune în aplicare ideile rapid și ușor, și să obții rezultate optime de fiecare dată.


600 W - putere și confort.

    Puternic cu nivel de zgomot scăzut și vibrații reduse. Motorul de 600 W scurtează timpul de lucru pentru tot ceea ce dorești să mixezi și să mărunțești - și este incredibil de confortabil.

Picior din oțel inoxidabil — elegant și eficient.

    Piciorul de mixare din oțel inoxidabil de calitate superioară cu design optimizat și cu lame din oțel inoxidabil asigură o funcționare mai curată și mai confortabilă și este ușor de îndepărtat pentru curățare.ConfortAntiSplash — pentru protecția împotriva stropilor.

    Stropii supărători apăruți la pregătirea alimentelor sunt acum de domeniul trecutului datorită piciorului Anti Splash pentru mixer cu un design optimizat. Astfel, toată munca ta este mai ușoară, mai confortabilă și mai ales, curată.

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Putere (W) 600 W
Control viteza 1 treapta
Functie Turbo/Pulse: Da
Accesorii 1 x capac
1 x cuţit pt. zdrobit cuburi de gheaţă
1 x vas de mixare/măsurare
1 x baghetă de mixare din oţel-inox
1 x tel pentru bătut
1 x tocator
1 x suport de perete
Culoare Alb
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register