Blender de masa Bosch MMB66G3M SilentMixx Pro 900W, vas sticla ThermoSafe 2.3 litri, filtru smoothie, zdrobire gheata, mini-tocator

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Putere (W) 900 W
Capacitate vas (L) 2,3 litri
Control viteza Variabil
Functie Turbo/Pulse: Da
Accesorii Accesoriu pentru tocat, pentru mărunţirea unor cantităţi mici de alimente
Filtru pentru smoothies și lapte de soia
Altele Sticlă ThermoGlass de înaltă calitate pentru prepararea în siguranță a supelor fierbinți și a băuturilor reci
Filtru smoothie și tocător pentru prelucrarea rapidă a unor cantități mici de alimente (condimente, ceapă, plante aromatice)
Adecvat, de asemenea, pentru sfărâmarea cuburilor de gheață
Cuțit Easy KlickKnife durabil, din oțel inoxidabil, pentru tăiere precisă, tocare și amestecare, ușor de curățat
3 programe automate de sfărâmare a gheții, tocare a ingredientelor și HighSpeed
Reglare continuă a vitezei cu indicator LED și funcție Pulse
Cuţit cu sistem de demontare uşoară Easy KlickKnife şi piese lavabile în maşina de spălat vase (vas, capac, ceaşcă de măsurare şi accesorii)
Carcasă din oțel inox
Garanţie
Garantie 24 luni

Descriere


Blender de masa Bosch MMB66G3M SilentMixx Pro 900W, vas sticla ThermoSafe 2.3 litri, filtru smoothie, zdrobire gheata, mini-tocator


    Deosebit de silentios, deosebit de versatil. O gama variata de programe automate pentru o multitudine de feluri de mancare si bauturi, sistem Easy KlickKnife pentru o curatare fara efort si design special pentru nivel de zgomot redus si o functionare silentioasa. Si toate acestea de la puternicul blender de masa SilentMixx.


SilentMixx Pro: cel mai silențios blender de putere de la Bosch, acum cu programul HighSpeed. Acesta este, de asemenea, dotat și cu un tocător și un filtru pentru smoothies.

    Blenderul de putere SilentMixx Pro oferă performanțe de operare ridicate, la un nivel de zgomot redus, datorită sistemului inovator Noise Reduction System.

    Gheață sfărâmată sau ingrediente tocate - datorită programelor automate întotdeauna obții rezultatele dorite, fiind suficientă atingerea unui buton.

    Bucură-te de rezultate perfect procesate într-un timp extrem de scurt, în special în cazul fructelor sau legumelor congelate sau cu fibre, datorită programului HighSpeed.

    Cuțitul EasyKick garantează rezultate excelente și poate fi detașat foarte ușor pentru curățare.

    Blenderul din sticlă ThermoGlass este realizat din sticlă foarte groasă, pentru prepararea ușoară și în siguranță a supelor fierbinți și a băuturilor foarte reci.ConfortControl infinit variabil plus funcție impuls

    Viteza optimă de procesare pentru fiecare ingredient, fiecare băutură și fiecare setare. Controlul infinit variabil și o funcție suplimentară impuls pentru o creștere suplimentară de putere asigură rezultate perfecte de fiecare dată.


Blender din sticlă TempSafe

    Indiferent ce dorești să faci, blenderul din sticlă TempSafe este instrumentul potrivit. Acest aparat versatil abordează orice sarcină cu ușurință, fie că este vorba despre mărunțirea cuburilor de gheață sau a fructelor congelate, prepararea de smoothies delicioase și băuturi cu gheață sau pasarea supelor fierbinți.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Linkuri utile

Idei Amenajare Bucatarie Chiuvete bucatarie Baterii de bucatarie Electrocasnice mari Electrocasnice mici Ingrijire & curatare Servirea mesei Pahare & Cupe Cutite & Accesorii Tacamuri Recipiente pentru gatit Accesorii bucatarie Uz casnic