Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

1200x900-BF-V1

Sensodays, magazinul de Home & Deco prezent în topurile cumpărăturilor românilor, vine cu o promoţie specială de Black Friday. Între 16 şi 19 noiembrie 2018, te poţi bucura atât de preţuri avantajoase, cât şi de produse de top, ale unor branduri premium, distribuite în exclusivitate de Sensodays.

Produse de 5* la preţ de 3*, calitate, originalitate, inovaţie – sunt doar câteva dintre avantajele unor branduri pentru care Sensodays are exclusivitate în România.

pouf-bas-jacaranda-missoni-homeAlege orice produs din portofoliul Missoni Home, TOMMY HOME, Steinberg, LSA International şi Kartell (pentru care Sensodays este singurul partener VIP şi singurul showroom din România) şi casa ta se va transforma într-un camin foarte confortabil și primitor.

 

Missoni Home îşi are originile în materialele pentru obiectele de mobilier produse în 1981 de către Rosita Missoni. Astăzi, compania realizează produse de top, în care designul integrează într-un mod unic inspiraţia şi emoţiile din modă. Pe Sensodays, poţi alege între prosoape şi halate de baie, perne decorative, perne de podea, lenjerii de pat, covoare. Un exemplu reprezentativ pentru decorațiunile Missoni este această pernă de podea multicoloră.

3d2e20b3630bef713896ac29c5dbb6cea3f8ee5e_2

 

Tommy Hilfiger, o companie americană care s-a extins și în zona textilelor premium pentru casă listează în exclusivitate pe SensoDays.ro prosoape şi halate de baie, lenjerii de pat, prosoape de plajă şi perne decorative. Te invităm să alegi acel produs care te inspiră, din showroom sau direct de pe site.

 

 

 

 

170_1700_3Steinberg este un brand german care dă o dimensiune nouă și neașteptată produselor clasice dedicate spațiului de baie. Designul individual, proaspăt şi noncoformist sunt atuurile prin care clienţii îşi pot exprima preferinţele şi personalitatea alegând produsele pentru baie și spa Steinberg.

Pe Sensodays, Steinberg acoperă orice produs ţi-ai putea imagina că există în baie sau spa. Aşadar, poţi alege între baterii, seturi şi sisteme duş, agăţătoare prosop, baterie pentru cadă sau lavoar, dispenser săpun lichid etc. Dacă tot vine Black Friday, verifică întreaga paletă de produse.

 

LSA International este unul dintre brandurile europene de top care oferă produse pentru servirea mesei, de o înaltă calitate, din sticlă şi porţelan, cu design întotdeauna spectaculos. Nu este de mirare ca au obtinut numeroase premii internationale pentru designul de produs.

La Sensodays.ro, poţi alege între carafe, set de ceşti şi farfuriuţe, pahare, căni, vaze etc. Acest set de pahare şampanie LSA International Jazz, de exemplu, este de-a dreptul spectaculos.

LSA INTERNATIONAL - JAZZ 2

 

4837b4_3_Kartell este unul dintre brandurile simbol pentru designul “Made in Italy”. Produsele realizate dintr-un plastic versatil şi superior, al căror design este unul original şi contemporan se regăsesc în România exclusiv pe Sensodays, singurul partener VIP al Kartell in România.

 

Sensodays listează o mulţime de produse Kartell, de la pahare, căni, ceşti sau comode modulare până la veioze, scaune, lămpi, mese, boluri sau chiar canapele. Acest scaun Kartell design Philippe Stark poate reprezenta următoarea achiziţie de pe site!

 

Dacă lista brandurilor premium ţi-a stârnit interesul, asigură-te că ai cont pe Sensodays, verifică abonarea la newsletter şi studiază produsele care îţi plac.

 

Cu peste 100 de branduri internaţionale, Sensodays se poate lăuda atât cu produse unice, de calitate superioară, cât şi cu branduri de top, în exclusivitate. Cel puţin un produs Sensodays este prezent astăzi în peste 200.000 de case, iar după acest Black Friday şi mai mulţi români vor beneficia de produse unice, de calitate şi cu un design spectaculos.