Black Friday la SensoDays. Reduceri de până la 80%

SensoDays.ro, magazinul cu cea mai variată oferta pentru Baie și Bucătărie din spațiul virtual, organizeaza Black Friday în perioada 21-23 noiembrie și promite prețuri excelente la o gamă largă de produse de calitate pentru Casă, Îngrijire Personală și Electro-IT.

Pentru a susține această creștere, SensoDays a pregătit vizitatorilor săi de Black Friday o interfață suplă și perfect adaptabilă pe orice dimensiune de ecran, asigurând confortul și rapiditatea achiziției online și pentru posesorii de smartphone-uri sau tablete care nu sunt acasă în ziua de Black Friday.

Untitled

Vizitatorii site-ului vor găsi în această ediție Black Friday cea mai variată ofertă de branduri de top, produse recunoscute de foarte bună calitate. Vor exista în oferta de Black Friday game complete ale unor producători premium ca Hansgrohe, Steinberg, Liebherr, Babyliss, Hurom, precum și o ofertă bogată pentru Miele, Bosch, Samsung, Philips, toate la prețuri surprinzător de accesibile. Pentru unele produse din oferta de Black Friday discounturile vor ajunge până la 80%.

Oferta de Black Friday va conține produse din toate categoriile principale promovate pe SensoDays : Casă și Gradina, Electro-IT, Ingrijire personală și Parfumerie. Categoriile Baie și Bucătărie vor avea în oferta sute de produse diverse, de la lavoare, baterii, sisteme de duș, cădițe, mobilier, precum și o gamă vastă de accesorii, de la prosoape până la radiatoare, în oferta curentă a site-ului existând peste 40.000 de variante numai în această categorie.

Incepând de astazi, SensoDays va dezvalui câteva din secretele Black Friday 2014.

Abonati-va la newsletter, pentru ca, până pe 20 noiembrie SensoDays va comunica non-stop noutăți referitoare la campania de Black Friday, teasere și informații suplimentare cum ar fi ora începerii evenimentului sau chiar prețuri.