Black Friday la SensoDays.ro: începe cu un weekend mai devreme şi propune 12 rate fără dobândă

SensoDays.ro vine în întâmpinarea clienţilor nerăbdători şi lansează două propuneri pentru cumpărături la preţuri incredibile, deşi Black Friday nici nu a sosit încă.

Untitled


Prima este Oferta Zilei, ce prezintă câte un produs nou în fiecare zi la preţ de Black Friday. După verificarea ofertei din ziua respectivă, cumpărătorii pot afla şi ce produs va fi la promoţie în ziua următoare, putând astfel să se organizeze din timp.
Cea de-a doua propunere făcută de SensoDays.ro clienţilor săi este Repetiţia de Black Friday. Cumpărătorii care intră pe site în weekendul 14-16 noiembrie vor găsi exact aceleaşi preţuri speciale de Black Friday la o categorie largă de produse.

Pregătirile SensoDays.ro pentru Black Friday vizează desigur reduceri foarte mari de preţuri, care vor ajunge până la 80% pentru anumite produse. Însă valoarea adăugată a acestui magazin online sunt celelalte servicii de susţinere a vânzării, care fac achiziţia mai tentantă şi mai uşor de realizat. Începând cu 15 noiembrie, orice client va putea cumpără produse in12 rate fără dobândă.

De asemenea, livrările se vor face foarte rapid: dacă un client din Bucureşti sau Ilfov comandă un anumit lucru în noaptea de Black Friday până vineri dimineaţă la ora 5, respectiva cumpărătura va sosi acasă tot vineri. SensoDays.ro va lucra non-stop şi în weekend, astfel că livrările vor continua sâmbătă şi duminică.

Continuarea articolului o poti citi aici>>