Confort, Răsfăţ şi Relaxare de Black Friday – 22 noiembrie 2013!

bf-senso-960x280

 

SensoDays.ro, organizează pentru prima oară Black Friday. Vom oferi un concept integrat de confort, răsfăţ şi relaxare “pentru starea de bine” a consumatorilor români.

Începând cu data de 22 noiembrie, vom propune clienţilor nostri sute de produse cu reduceri de până la 80%.Vor face parte din ofertă produse cosmetice, machiaj, îngrijire personală, produse pentru baie şi bucătărie.

Astfel, în toată săptămâna promoţiei de Black Friday (între 22 şi 29 noiembrie), confortul devine şi mai accesibil iar răsfăţul va fi la îndemana oricui.

Ora de lansare a promoţiei va fi comunicată din timp clienţilor abonaţi la mesajele SensoDays, deci doritorii de promoţii speciale sunt sfătuiţi să se înscrie la newsletter.
În plus, vizitatorii sunt sfătuiţi să îşi deschidă un cont pe site, să îşi completeze datele de livrare şi facturare şi să se obişnuiască cu procesul decomandă.

Pentru a întâmpina un număr de vizite mult mai mare decât într-o zi obişnuită, site-ul SensoDays a fost optimizat şi va avea o pagină specială pentru primirea vizitatorilor. În plus, pentru a oferi confort maxim clienţilor chiar şi în zilele aglomerate de Black Friday, echipa SensoDays s-a organizat în ture prelungite, pentru ca produsele să fie livrate în cel mai scurt timp.

Chiar şi de Black Friday, rămân valabile toate opţiunile de plata cu cardul, în rate ( pana la 12 rate fara dobanda ), sau la livrare.