SensoDays.ro aduce in oferta de Black Friday 2014 cele mai cunoscute marci auto de pe piata.

SensoDays.ro, magazinul cu cea mai variata gama de produse pentru casa din spatiul virtual romanesc isi completeaza oferta de Black Friday cu cele mai cunoscute marci auto pentru care propune reduceri de pana la 7.400 euro.

Vizitatorii interesati vor putea alege dintre marcile Mercedes, Range Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford si Hyundai, iar rezervarea masinilor se poate face pe SensoDays.ro doar in perioada 21-23 noiembrie.

rover-bf-senso

Tot in aceasta perioada, alaturi de oferta auto adresata celor ce isi doresc o masina noua, SensoDays are o surpriza si pentru posesorii de autoturisme personale, si anume ulei gratuit pentru prima revizie.

Toate detaliile promotiilor se vor gasi pe https://www.sensodays.ro/black_friday de vineri, 21 noiembrie pana duminica, 23 noiembrie. Pentru aceasta perioada SensoDays a pregatit o interfata speciala, supla si perfect accesibila si celor ce vor accesa site-ul de pe mobil sau tableta. De Black Friday, SensoDays.ro se asigura ca un client va avea o experienta placuta chiar daca nu se afla in fata calculatorului. Acestea sunt motivele pentru care site-ul estimeaza o triplare a vanzarilor de pe terminalele mobile fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Mai multe pregatiri SensoDays pentru Black Friday

SensoDays.ro este magazinul online cu cea mai variata oferta de produse pentru casa. SensoDays.ro detine si livreaza rapid cea mai variata gama de obiecte sanitare, electrocasnice, mobilier si accesorii pentru baie si bucatarie. Marcile distribuite de SensoDays sunt premium si cunoscute in domeniul lor, insa preturile la care sunt comercializate sunt foarte accesibile, site-ul castigadu-si astfel suprematia in aceasta nisa de piata in Romania. In portofoliul de branduri prezente la Black Friday se afla: Hansgrohe, Liebherr, Steinberg, Babyliss, Hurom, precum si o oferta bogata pentru Miele, Philips, Bosch, Samsung. Reducerile pregatite de Sensodays pentru aceasta perioada se ridica la 80% pentru unele produse.

SensoDays dispune de un depozit de 3,000mp care in acest moment este pregatit cu sute de mii de produse pentru intreaga promotie. Capacitatea logistica si contractele incheiate cu mai multe firme de curierat le permite astfel sa livreze chiar a doua zi comenzile din Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov. Echipa SensoDays.ro va lucra non-stop si in weekend, astfel ca livrarile vor continua sambata si duminica.

Insa valoarea adaugata a acestui magazin online sunt celelalte servicii de sustinere a vanzarii, care fac achizitia mai tentanta si mai usor de realizat. Clientii vor putea cumpara produse in 12 rate fara dobanda pana la sfarsitul anului, iar transportul ramane gratuit pentru comenzi peste 299 lei si in aceasta perioada.