• Cabina de dus cu hidromasaj Novellini New Holiday SF100X80 Hydro 80x100cm, baterie termostatata, crom
  • Cabina de dus cu hidromasaj Novellini New Holiday SF100X80 Hydro 80x100cm, baterie termostatata, crom

Cabina de dus cu hidromasaj Novellini New Holiday SF100X80 Hydro 80x100cm, baterie termostatata, crom

Cabina de dus cu hidromasaj Novellini New Holiday SF100X80 Hydro 80x100cm, baterie termostatata, crom


Novellini - 100% Made in Italy!   Mai mult de 100 de ani de istorie! Gianfranco Novellini a fondat compania in Ianuarie 1966 cu un mic atelier specializat in fabricarea de usi si ferestre din fier si aluminiu. Ideea de a produce cabine de dus a aparut in 1976. In 2011, Novellini lanseaza "Art Project" dedicat dezvoltarii produselor din sticla printata customizata.

   Acum, la aniversarea de 50 de ani grupul Novellini este lider european in productia de cabine de dus si jacuzzi, cu fabrici de productie in Italia si Franta, cu filiale in cele mai importante tari din Europa. Novellini produce o gama variata de produse, de la cabine si cadite de dus, la cazi simple si cu hidromasaj, saune, coloane si sisteme de dus.Respect pentru calitate si protectia mediului.


   Fiecare produs Novellini este proiectat si produs in conformitate cu cele mai noi standarde Europene de calitate, securitate si ecologie.

   Finisajul cromat patentat de Novellini este 100% ecologic, produs intr-un ciclu integrat cu zero emisii nocive, este anti-calcar, anti-bacterian si extrem de rezistent in timp. Novellini foloseste o vopsea speciala aditivata cu argint si zeolit pentru a preveni proliferarea bacteriilor, a mucegaiurilor si a fungilor. Testele de laborator dovedesc ca aceasta vopsea reduce cu pana la 99% dezvoltarea celor mai comune organisme bacteriere (Staphylococcus Aureus MRSA si Escherichia coli).

Tratamentul Crystal Clear aplicat produselor din sticla securizata (de la 4 pana la 8 mm) impiedica aparitia depunerilor de calcar si dezvoltarea bacteriilor.

Intretinerea simpla si versatilitatea - chiar si in situatiile in care instalarea este extrem de complexa - reprezinta valori adaugate pentru produsele Novellini, ideale pentru bai de orice dimensiuni.


Producător
Producator Novellini
Specificaţii
Tehnologie Hidromasaj
Forma Asimetrica
Caracteristici speciale Sticla securizata
Material Sticla securizata
Dimensiuni 100 x 80 x 206 H
Culoare Crom
Specificatii Setul contine:
Baterie de dus termostatata
Panel cu hidromasaj cu 5 duze incluse
Hidromasaj zona gatului 2 duze incluse
Rotoshower - 3 duze pozitionate desupra capului
Set dus cu bara de sustinere, para de dus si furtun
Cadita de dus din acril cu H 17.5 cm

Usa de dus glisanta 100cm si panou fix 80cm
Profile metalice crom - Tehnologia New Chrome
Sticla securizata 6mm - Tehnologie Crystal Clear
Conexiuni apa rece si apa calda 1/2
Presiune dinamica optima 2-5 bar
Racord sifon 40mm

Optional se poate achizitiona capac cu palarie de dus incorporata, generator de abur si panel de control electronic cu programare, radio si ceas cu alarma
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register