• Cada de colt Radaway Malea 150x150cm
  • Cada de colt Radaway Malea 150x150cm
  • Cada de colt Radaway Malea 150x150cm

Cada de colt Radaway Malea 150x150cm

Cada de colt Radaway Malea 150x150cm


Compania RADAWAY

   Baia este un spatiu in care incepe si se termina ziua. Mari sau mici, alungite sau dreptunghiulare, Radaway creeaza solutii care va permit sa va exprimati stilul si în acelasi timp confortabil si functional. Un loc special il reprezinta cabina de dus. Inginerii Radaway cauta ca produsele sa fie conforme cu cele mai recente tendinte de pe piata. Combinând ideile inovatoare cu frumusetea formelor, creaza dusuri care indeplinesc standarde inalte atat din punct de vedere practic cat si estetic. Cu o abordare individuala pentru fiecare dintre clientii nostri, Radaway ofera o utilizare optima a spatiului disponibil, ceea ce duce la o libertate mai mare de miscare.   Calitate si siguranta sunt cele mai importante lucruri pentru Radaway, pentru ca se pune un accent deosebit pe controlul calitatii atat in pregatirea materiilor prime cat si la predarea produsului finit. Fiecare serie de produse sunt verificate si testate pe bancurile de proba, înainte de a parasi fabrica. Toate cabinele Radaway sunt insotite de declaratii de conformitate conform ultimelor directive UE. Radaway ofera servicii profesionale si sprijin în fiecare etapa de cooperare, oferind garantie, post-garantie si disponibilitatea pieselor de schimb.


MADE TO MEASURE : pentru multe dintre modele se pot realiza dimensiuni la comanda.

EasyCLEAN : suprafata ANTICALCAR – suprafete fara impuritati, timp mai putin de curatare.

Producător
Producator Radaway
Colectia Malea
Specificaţii
Tip Cada incastrabila,Montaj cu panouri
Material Acril
Dimensiuni 150 x 150 cm
Culoare Alb
Specificatii În cazul în care confortul este o prioritate pentru dumneavoastră, iar baia dumneavoastră este spațioasă, avem ceva special să vă oferim.
Seria Malea combină armonios un design cu o funcționalitate excepțională. Linia exterioară modernă și interiorul hidrodinamic formează un duet perfect. O poliță mare vă permite să păstrați toate accesoriile de baie la îndemână sau… poate fi utilizat drept scaun.
Garanţie
Garantie 84 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register