• Cada rectangulara Radaway Itea Lux 190x120cm
  • Cada rectangulara Radaway Itea Lux 190x120cm
  • Cada rectangulara Radaway Itea Lux 190x120cm

Cada rectangulara Radaway Itea Lux 190x120cm

Cada rectangulara Radaway Itea Lux 190x120cm


Compania RADAWAY

   Baia este un spatiu in care incepe si se termina ziua. Mari sau mici, alungite sau dreptunghiulare, Radaway creeaza solutii care va permit sa va exprimati stilul si în acelasi timp confortabil si functional. Un loc special il reprezinta cabina de dus. Inginerii Radaway cauta ca produsele sa fie conforme cu cele mai recente tendinte de pe piata. Combinând ideile inovatoare cu frumusetea formelor, creaza dusuri care indeplinesc standarde inalte atat din punct de vedere practic cat si estetic. Cu o abordare individuala pentru fiecare dintre clientii nostri, Radaway ofera o utilizare optima a spatiului disponibil, ceea ce duce la o libertate mai mare de miscare.   Calitate si siguranta sunt cele mai importante lucruri pentru Radaway, pentru ca se pune un accent deosebit pe controlul calitatii atat in pregatirea materiilor prime cat si la predarea produsului finit. Fiecare serie de produse sunt verificate si testate pe bancurile de proba, înainte de a parasi fabrica. Toate cabinele Radaway sunt insotite de declaratii de conformitate conform ultimelor directive UE. Radaway ofera servicii profesionale si sprijin în fiecare etapa de cooperare, oferind garantie, post-garantie si disponibilitatea pieselor de schimb.


MADE TO MEASURE : pentru multe dintre modele se pot realiza dimensiuni la comanda.

EasyCLEAN : suprafata ANTICALCAR – suprafete fara impuritati, timp mai putin de curatare.

Producător
Producator Radaway
Colectia Itea
Specificaţii
Tip Montaj cu panouri
Material Acril
Dimensiuni 1900 x 1200 mm
Culoare Alb
Specificatii Cadă dreptunghiulară, spațioasă, extrem de confortabilă, în versiunea pentru două persoane, dedicată celor care nu-și pot imagina
relaxarea de după-amiază fără compania celei mai apropiate persoane. Grație celor două zone de sprijin identice din spate, precum și a orificiului de scurgere și a celui de preaplin plasate în mijloc, cada aduce un plus de armonie spațiului camerei de baie. Simplitatea elegantă se asortează perfect cu băile în stil modern.
Garanţie
Garantie 84 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register