Cana Villeroy & Boch NewWave Caffe Clownfish Gift Box 0.30 litri

Producător
Producator Villeroy&Boch
Colectia NewWave Caffe
Specificaţii
Tip Cana
Stil Modern
Caracteristici Colectia NewWave Caffe ofera selectia perfecta de cele mai rafinate obiecte din portelan premium tip china si vesela din sticla, atat pentru servirea cat si pentru savurarea stilurilor autentice de cafea, de la espresso si cappuccino pana la cafea cu lapte.
Aceasta cana cu forma sa asimetrica inovativa face parte din faimoasa colectie NewWave Caffe, colectie ce in anul 2004 a castigat primul "Premiu pentru Inovatie" din Industria Nationala Germana. Manerul curbat si delicat este foarte placut de tinut.

Greutate: 0.290 Kg
Se poate curata cu usurinta la masina de spalat vase.
Se poate pune la microunde.
Material Portelan Premium
Dimensiuni 0.30 litri
Descriere
O cana speciala, dintr-o colectie deosebita Vileroy & Boch: NewWave Caffe Animals of the World, dedicate tuturor celor ce iubesc animalele la fel de mult cum iubesc cafeaua.

Fiecare ceasca de cafea luata in palma este o clipa de desfatare, atat prin forma eleganta, cat si prin décorul imprimat care te poarta intr-o calatorie in jurul lumii. O calatorie in care imaginatia te va ajuta sa descoperi creaturi fascinante ale naturii, in propriul lor habitat, nemodificat de civilizatie. Fiecare editie a colectiei “Animals of the World” are o specie vedeta, aleasa dupa criterii exotice. Acestea locuiesc in zone indepartate, ascunse, ale globului.

Prima editie a colectiei NewWave Caffe Animals a fost in 2015, iar in fiecare an se alege o alta specie de pasari, pesti, fluturi. Cu trecerea timpului, fiecare colectie devine si mai pretioasa, mai ales ca nu sunt re-editate toate modelele.

Cana Villeroy & Boch NewWave Caffe Clownfish face parte din colectia 2016 si omagiaza locuitorii colorati ai apelor calde din regiunea indo-pacifica : patru specii de pesti tropicali caracteristice pentru extraordinara lume subacvatica din zona Marii Bariere de Corali. Frumos colorati, pestele clown, surgeonfish, triggerfish si Moorish Idol completeaza eleganta design-ului NewWave.

Pestele Clovn (Clownfish) traieste in apele tropicale din zona Indo - Pacifica si se distinge prin benzile frumos colorate albe si portocalii. Este cunoscut si ca “pestele anemona” (anemone fish) pentru ca este in convieturire cu anemonele marine. Este imun la otrava imprastiata de anemone si se poate ascude printre ele in caz de pericole.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.