Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Capac wc Daewon DIB-C500 cu functie de bideu electric

Producător
Producator Daewon
Specificaţii
Tip Capac WC cu functie de bideu
Dimensiuni 470x496 mm
Culoare Alb
Specificatii Pentru punerea în funcțiune a bideului sunt necesare:
- Alimentarea la o sursă de energie electrică 220 V.
- Racordare la o sursă de apă rece.

Bideul electric DIB-C500 are toate accesoriile necesare montajului incluse în kit-ul de instalare.
Racordarea la apă se face prin intermediul unui racord flexibil, care se fixează în capac sub consola de
comandă a acestuia și la celelalt capăt în T-ul care se montează la robinetul care alimentează bazinul cu
apă al WC-ului. Racordarea la energie electrică –220 V, se face prin intermediul unui cordon de 1,5 m, cu
ștecher schuco, poziționat în partea stângă a capacului.
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Bideul electric DIB-C500 produs de firma LS Daewon, cel mai important producător de bideuri din Korea, este un capac de toaletă care se montează pe vasul WC în locul capacului normal și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu (nu mai este necesară montarea unui bideu separat).
Dintre avantajele datorate folosirii energiei electrice enumerăm: șezutul este încălzit, apa este încălzită instant, posibilitatea reglării poziției tijei, funcție de hidromasaj, clismă, s.a.
Folosirea apei pentru curățarea zonelor analo-genitale este mult mai igienică datorită faptului că nu mai folosim mâna în timpul spălării așa cum se întâmplă la bideurile clasice dar și mai economic în exploatare , datorită eliminării folosirii hârtiei igienice. De asemenea spălarea regulată cu apă în locul ștergerii cu hârtie igienică, ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale.
Folosirea bideului de către mai multe persoane este perfect igienică deoarece tijă este construită din inox iar aceasta nu intră niciodată în contact cu corpul. Totodată bideul este prevăzut și cu funcție de autocuratare înainte și după fiecare folosire tija se curăță automat cu un jet de apă sub presiune.
Șezutul bideului are o formă ergonomică, diferită de cea a capacelor clasice, în așa fel încât să asigure o ședere comodă dar și o corectă poziționare a utilizatorului pe vasul WC , pentru ca spălarea să fie cât mai eficientă. Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic pentru a evita șocurile și zgomotele.
Materialul folosit în confecționarea bideului este tratat în tehnologia nanosilver pentru a asigura o bună protecție antibacteriană.

Comenzile sunt digitale, acționarea lor făcându-se de pe o consolă poziționată în partea laterală din dreapta capacului.

Spălarea se realizează prin intermediul unei tije din inox prevăzută cu un vârf detașabil din material confecționat în tehnologia nanosilver, în care se găsesc duzele pentru spălarea anala (Wash) , spălarea genitală la femei (Bidet) și clismă (Power Wash). Tija este acționată de un dispozitiv electric , lucru care permite ajustarea poziției acesteia (mai în față sau mai în spate) în funcție de utilizator (Position ctrl).
Tija se retrage automat în interiorul șezutului după finalizarea spălării efectuând în același timp și o autocuratare sub un jet de apă. Încălzirea apei (Water Temp) se realizează prin intermediului unui dispozitiv care încălzeşte apa instant, asigurând o temperatură constantă pe toată durata spălării, reglabilă în 4 trepte.

Bideul este prevăzut și cu o pompă de aer care realizează un jet de apă aerată , în scopul realizării unei spălări mai eficiente.
Șezutul este încălzit (Seat Temp), temperatura acestuia fiind reglabilă în 4 trepte (rece; 36°C; 38°C; 40°C ).
Funcția specială de protecție pentru copii (Child) când este activată nu permite activarea comenzii pentru funcția de clismă.
Funcția de hidromasaj se realizează prin mișcarea alternantă a tijei în față și în spate (Massage) dar și prin alternarea presiunii jetului de apă (Pulse).
Memorează setările pentru utilizatorul principal, revenind la aceste setări chiar dacă ele au fost modificate de un alt utilizator în timpul folosirii bideului.
Senzorul de prezență din șezut nu permite funcționarea bideului dacă nu este nimeni așezat , sau oprește automat funcționarea acestuia dacă ne ridicăm de pe șezut.
Pentru un consum redus de energie bideul este dotat cu două funcții de economisire a energiei (Energy Saving)-prima funcție menține permanent temperatura șezutului la 34°C și o ridică la temperatura setată după ce utilizatorul s-a așezat , iar cea de-a două funcție memorează timp de o săptămâna programul în care acesta a fost utilizat și trece șezutul în stand-by în intervalul orar în care acesta nu a fost folosit deloc – de exemplu: noaptea). Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic (soft close) asigurând o cădere lină fără șocuri.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Categorii asociate

Lavoare baie Piedestale lavoar Seturi vase WC Vase WC Capace WC Bideuri Sisteme de bideu Pisoare

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic