Alte imagini

Capac WC Hyundai HDBM 1200 non-electric cu functie bideu

Capac WC Hyundai HDBM 1200 non-electric cu functie bideu

Capac wc Hyundai HDBM 1200 non-electric cu functie de bideu

Bideul nonelectric HDBM-1200 produs de firma Hyundai este un capac de toaleta care se monteaza pe vasul WC in locul capacului normal si care prin cumularea functiilor de wc si bideu in acelasi obiect sanitar imbunatateste igiena si comfortul realizand in acelasi timp si o economie de spatiu (nu mai este necesara montarea unui bideu separat).

Folosind apa pentru a curata zona analo-genitala este mult mai igienic dar si mai economic in exploatare , datorita eliminarii folosirii hartiei igienice. De asemenea spalarea regulata cu apa , comparativ cu folosirea hartiei igienice , ajuta la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale, genitale sau intestinale. Fata de bideurile clasice, la acest capac cu functie de bideu , spalarea este mult mai eficienta dar si mai igienica datorita faptului ca nu mai este necesara folosirea mainii in procesul de spalare asa cum se intampla in cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datoreaza celor doua tije , una pentru spalarea anala si cealalta pentru spalarea genitala la femei. Acestea sunt prevazute cu duze speciale care ridica presiunea apei si in acelasi timp directioneaza jetul de apa exclusiv in zona de spalare selectata. Reglarea temperaturii apei , precum si a presiunea acesteia , se realizeaza foarte simplu prin actionarea bateriei (manetei) pozitionata foarte ergonomic pe consola laterala din dreapta capacului. Tot pe aceeasi consola se gaseste si selectorul prin care se alege tija corespunzatoare tipului de spalare dorita (anala/genitala).

Presiunea apei este cea care impinge tija pana in zona de spalare, iar in lipsa acesteia, tija se retrage inapoi in interiorul capacului. Folosirea bideului de catre mai multe persoane este perfect igienica deoarece tijele nu intra niciodata in contact cu corpul si in plus inainte si dupa fiecare folosire aceste se curata automat cu un jet de apa care se prelinge de-a lungul tijei. Sezutul bideului are o forma ergonomica , in asa fel incat sa asigure o corecta pozitionare a noastra pe vasul WC , pentru ca spalarea sa fie cat mai eficienta. Atat capacul cat si sezutul se inchid hidraulic pentru a evita socurile si zgomotele. Materialul folosit este tratat in tehnologia nanosilver pentru a asigura o protectie antibacteriana.

Producător
Producator Hyundai
Specificaţii
Tip Capac WC cu functie de bideu
Culoare Alb
Specificatii Legatura la apa rece si calda
Nu se leaga la energie electrica
Reglaj usor presiune si temperature apa
2 tije de spalare
Sistem hidraulic de inchidere fara socuri a capacului
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register