• Chiuveta granit Alveus Formic 20 negru carbon, scurgere 90mm
  • Chiuveta granit Alveus Formic 20 negru carbon, scurgere 90mm
  • Chiuveta granit Alveus Formic 20 negru carbon, scurgere 90mm

Chiuveta granit Alveus Formic 20 negru carbon, scurgere 90mm

Chiuveta granit Alveus Formic 20 negru carbon, scurgere 90mm


ALVEUS

   ALVEUS este unul dintre cei mai mari si mai experimentati producatori europeni de chiuvete de bucatarie si echipamente de bucatarie aferente. Infiintata in 1955 compania are o pozitie de lider de piata în multe tari europene si a fost recunoscuta pentru calitatea, consecventa si designul elegant al produselor sale.

   Combinatia de functionalitati superioare "germane", sustinuta de garantia pe viata, precum si influenta puternica a designului italian pentru produsele inovative, face ca ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piata. Gama sa BOUTIQUE de chiuvete de bucatarie este o colectie de produse unice si speciala, adaptate pentru specialistii in bucatarie.
   ALVEUS apartine grupului de firme Kovinoplastika Loz. Kovinoplastika Loz este o societate pe actiuni care are interese si know-how în industria metalelor si materialelor plastice. Domeniile sale principale de activitate sunt chiuvete de bucatarie, feronerie pentru usi si ferestre, precum si scule pentru industria auto si altele. Clientii si partenerii sai strategici includ BMW, Gorenje, Rational, Renault, Bosch si PSA Peugeot Citroen.

   Fiecare bucatarie merita o chiuveta minunata. Brandul de chiuvete Alveus a lansat o noua gama de chiuvete – COLECTIA MONARCH. Aceste chiuvete se produc in 3 culori- gold, copper, antrachite, culori care aduc unicitate.

   Tehnologia de fabricatie este realizata in conformitate cu cele mai noi descoperiri in domeniul materialelor de inox. Pentru masuratori, folosim tehnologii laser si reprezentari grafice ale produsului pe calculator in conformitate cu cerintele clientului.

Compania detine certificate de calitate si de mediu, cum ar fi ISO9001, ISO14001 si ISO TS16949

Producător
Producator Alveus
Colectia Formic
Specificaţii
Tip montaj Incastrabile
Material chiuveta Granit
Dimensiuni 520 x 510 X 200 mm
Culoare Negru Carbon
Specificatii - Scurgere: 90
- Orificiu Ø35: 2
- Sifon cu pop-up este inclus
- Material: Granital plus
- Dimensiunea minima a dulapului - 500 x 600 mm
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register