Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Chiuvete ceramica

Chiuvete ceramica - 2 produse cu preturi incepand de la 2322 lei pana la 2500 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 2

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 2

Iti punem la dispozitie chiuvete din ceramica de cea mai buna calitate, realizate exact pentru spatiul disponibil din bucataria ta! Cumpara online o chiuveta din ceramica Franke, realizata cu o splendida maiestrie, pana la cel mai mic detaliu.
Marginea incorporata a chiuvetei din ceramica Franke transforma curatarea alimentelor intr-o activitate realizata fara pic de efort. Comparativ cu cele realizate din metal, chiuvetele din ceramica pentru bucatarie sunt mult mai dure, nu se decoloreaza, rezista foarte bine la zgarieturi, fiind totodata extrem de igienice.
Opteaza pentru o chiuveta ceramica ce dispune de functii uimitoare, astfel incat curatarea vaselor sa fie o treaba simplu de realizat: sistem avansat de eliminare a deseurilor, ventil de scurgere pop-up cu buton, izolatii pentru caldura si zgomot etc.
Intreaga lista de chiuvete din ceramica este compusa din produse cu un design modern, ce se pot adapta la stilul de amenajare al bucatariei tale, indiferent care ar fi acesta. Daca vrei sa faci cea mai buna alegere, cere sfatul expertilor SensoDays, pentru ca oferim consultanta de specialitate la telefon, pe chat-ul din site, sau chiar in cadrul unei intalniri programate in showroom.