Recomandarea noastra
 
72

16 Produs(e)

Recomandarea noastra
 
72

16 Produs(e)

Chiuvetele din sticla dispun de un design minimalist, reprezentand alegerea perfecta pentru amenajarea unui spatiu modern. In aceasta categorie poti gasi culoarea perfecta pentru chiuveta din sticla: chiuveta sticla neagra si inox satinat Teka, chiuveta sticla alba si inox satinat Alveus, chiuveta inox si sticla neagra Alveus, pentru a completa stilul de amenajare ales.
Gasesti pe SensoDays.ro chiuvete sticla reversibile (se pot monta cu picurator pe stanga sau pe dreapta). Blatul de sticla are decupate doua orificii, unul fiind ocupat de sistemul de pop-up ventil. Comanda online chiuvete sticla de la cei mai experimentati producatori europeni de chiuvete pentru bucatarie si accesorii aferente - Teka si Alveus.
Profita acum de cele mai bune chiuvete bucatarie sticla, cu preturi pe masura calitatii oferite! Transport rapid, exact la adresa pe care ai specificat-o in comanda! Profita de sfaturile pe care expertii SensoDays ti le ofera, pentru a alege cea mai buna chiuveta din sticla pentru bucataria ta!