Coloana de dus Ideal Standard IdealRain Luxe cu baterie termostatata Ceratherm 100 si palarie Square UltraSlim 300x200mm

Preţ vechi: RRP: 4.528,97 Lei

Special Price 3.065,25 Lei

A6986AA

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia IdealRain
Specificaţii
Material Metal cromat
Dimensiuni H 1200 mm
Culoare Crom
Specificatii Baterie termostata Ceratherm 100 cu doua cai
Palarie de dus Ultra slim 300x200 mm 12l/min
Para de dus EvoJET Diamond cu 3 functii, 8 l/min cu furtun Idealflex 1.75 m
Coloana de dus de 1200mm
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat iti garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Prin mentinerea constanta a temperaturii, o baterie termostata eficientizeaza si consumul de apa calda si reduce impactul centralei termice asupra mediului inconjurator.

Garanţie
Garantie 24 luni

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.