Coloana de dus Teka MT Plus cu baterie termostatata, palarie 200mm, para cu 1 functie, crom

Producător
Producator Teka
Colectia MT Plus
Specificaţii
Material Alama sanitara
Dimensiuni 1308 x 523 mm
Culoare Crom
Specificatii Sistem de duş termostatat, cu buton ECO şi oprire de siguranţă la 38°C
Comutator automat integrat
Braţ de dus telescopic, ajustabil pe înălţime (min. 800mm – max. 1.300mm)
Duş fix anticalcar Disk 200 mm
Furtun de duş metalic flexibil 1,5 m
Pară de duş anticalcar Stick
Suport culisant şi reglabil pentru para de duş
Tehnologii Termostat
Bateriile de dus sau de cada cu termostat iti garanteaza o temperatura constanta a apei, fara reglaje intermediare. Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apa calda si apa rece, bateria termostatata ajusteaza singura aceste debite pentru a obtine apa la temperatura setata. Astfel, chiar si in cazul unor fluctuatii de presiune a apei, temperatura apei va fi constanta.
Termostatul are un buton suplimetar de siguranta si este pre-setat de producator in pozitia care asigura o temperatura de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de ranire cu o apa prea fierbinte, in special in cazul copiilor si persoanelor in varsta.
Daca se doreste o temperatura peste 38 / 40 grade Celsius, pur si simplu se actioneaza siguranta si se roteste termostatul pana la atingerea temperaturii dorite. Modificarea temperaturii nu este posibila fara actionarea sigurantei.
Prin mentinerea constanta a temperaturii, o baterie termostata eficientizeaza si consumul de apa calda si reduce impactul centralei termice asupra mediului inconjurator.

Garanţie
Garantie 60 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.