Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Convector electric Ecoflex TAC 20 2000W, termostat electronic

Producător
Producator Ecoflex
Specificatii
Tip Convector
Putere Max 2000W
Termostat Da
Culoare Alb
Dimensiuni 739x451x78mm
Greutate 6.7kg
Altele Ecoflex TAC este un convector electric standard echipat cu un termostat electronic performant (cu o precizie de 0.1°C) si comanda pilot-wire. Convectorul consta dintr-un corp din otel, o unitate de control si un element de incalzire lamelar. Suprafata este tratata cu comaxit alb, cu o tenta de nuanta de fildes. Se fixeaza ferm pe perete cu ajutorul suportului din dotare, iar cablul de alimentare este conectat in caseta de conexiuni electrice. Datorita preciziei termostatului, convectorul este recomandat in special pentru aplicatii in care comanda are loc centralizat prin pilot-wire.

Moduri de Functionare:
- CONFORT
- ECONOMIC
- ANTI-INGHET
- OPRIT

Dotari:
- comanda Pilot-Wire
- protectie anti-inghet
- protectie supra-incalzire

Convectorul vine dotat cu termostat electronic cu pilot-wire. Instalarea se realizeaza conform clasei de inflamabilitate C, D. Distante de garda fata de obiecte: sus, jos, lateral - 15cm, frontal - 25cm.

Clasa Protectie [IP] 24
Clasa de Izolatie II
Garanţie
Garantie 24 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Categorii asociate

Incalzire conventionala Incalzire infrarosu Incalzire pardoseala Degivrare & Anti-inghet Automatizari

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic