Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Convector radiant Ecoflex Premier 15 1500W, termostat electronic

Producător
Producator Ecoflex
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 1500W
Termostat Da
Culoare Alb
Dimensiuni 800x450x115mm
Greutate 5.8kg
Altele Convectorul Radiant Ecoflex PREMIER transmite pana la 50% din caldura in infrarosu si prin urmare este unul dintre cele mai confortabile si eficiente convectoare existente pe piata, beneficiind de avantajele incalzirii radiante. Sunt echipate cu un termostat electronic precis (cu o precizie de 0.1°C) si comanda prin pilot-wire. Temperatura se regleaza cu un programator cu afisaj digital, pentru reglajul temperaturii, mod de lucru economic, anti-inghet, programare (prin pilot-wire). Constructiv, convectorul consta intr-un corp din otel, o unitate de control, un element incalzitor special lamelar si o masca perforata frontala care actioneaza ca un panou radiant, ce faciliteaza distributia radiatiei termice in camera.

Suprafata convectorului, inclusiv grila radianta frontala, sunt tratate cu comaxit alb, oferind un design modern si atractiv. Convectorul radiant va fi fixat pe perete prin sistemul de fixare (furnizat cu convectorul).

Convectorul vine dotat cu termostat electronic cu pilot-wire, care se poate combina cu Ecobox FP pilot-wire. Instalarea se realizeaza conform clasei de inflamabilitate C, D. Distante de garda fata de obiecte: sus, jos, lateral - 15cm, frontal - 100cm.

Clasa Protectie [IP] 24
Clasa de Izolatie II
Garanţie
Garantie 24 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Categorii asociate

Incalzire conventionala Incalzire infrarosu Incalzire pardoseala Degivrare & Anti-inghet Automatizari

Linkuri utile

Idei Amenajare Baie Obiecte sanitare Cazi de baie Igienizare & Intretinere baie Baterii de baie Sisteme de dus Rezervoare WC Cabine de dus Cadite de dus Accesorii baie Mobilier de baie Pentru persoane cu dizabilitati Accesorii montaj Placari & Pardoseli Radiatoare Confort termic