• Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100
  • Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100
  • Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100
  • Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100

Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100

Covor Missoni Pritzwalk 200x300cm, culoare 100


Missoni Home - Made in Italy!


   Casa Missoni este rezultatul parteneriatului dintre Ottavio si Rosita, care in 1953 au decis sa porneasca o afacere cu tricotaje - devenind un adevarat reper al modei italiene. Cei doi au intemeiat o familie, iar copii lor Vittorio, Luca si Angela au crescut in contact direct cu munca parintilor lor. Acestia s-au implicat din ce in ce mai mult in afacere, devenind co-creatori in acest proiect ce continua sa seduca si sa incite.

   Anii 70 au marcat o perioada de inflorire a brandului. Missoni a insemnat in primul rand inovatie in materie de tricotaje, salvandu-le de platitudinea si de aerul desuet dominant pana atunci. Missoni este astazi unul din cele mai valorosi reprezentanti ai modei italiene si a excelentei in design. Viziunea estetica multicolora Missoni continua sa influenteze lifestyle-ul contemporan, multumita succesului liniei Missoni Home.


Nota moderna, grafica stranie dar atragatoare, vivacitatea culorilor, dar si afinitatea catre arta au introdus un suflu nou in istoria tricotajelor. Grafismele au capatat noi valente, acestea luand forma de zig-zag, dungi, marcaje caleidoscopice sau chiar petice suprapuse pe diferite imprimeuri. Textilele introduse de casa Missoni nu tin cont de timp sau tendinte, astfel incat, fiecare sezon in moda include si casa Missoni.


Casa este una din marile pasiuni ale Rositei, astfel ca in spatele proiectului Missoni Home stau alegerile ei de viata si lifestyle.

"O casa este vie, intr-o continua evolutie si niciodata terminata".

Viziunea si personala asupra atmosferei si a mobilierului de acasa a colorat brandul Missoni Home. Tesaturi neobisnuite si captivante, inovatoare, forme simple pentru aranjamente sofisticate, elemente semnificative cu o simplitate aparenta ce se integreaza usor in designul existent, adaugand vitalitate si culoare. Forme artistice create pentru a separa si pentru a uni, usor de mutat in interior sau exterior, ce aduc in casa atmosfera magica a gradinilor.


"Aranjarea casei in stilul meu inseamna crearea unui habitat ce este ordonat dar informal, versatil si primitor. Casa trebuie sa produca emotii si curiozitate, trebuie sa devina o oaza de culoare si spirit, un culcus atragator cu elemente neobisnuite in aranjamente atipice." Rosita Missoni

Producător
Producator Missoni Home
Specificaţii
Caracteristici Model tip patchwork multicolor
Material 100% Lana
Dimensiuni 200x300 cm
Culoare Multicolor
Caracteristici speciale Hand knotted
Instructiuni de intretinere Instructiuni generale intretinere covoare:
- periati usor manual sau cu un aspirator pentru a preveni acumularea de praf sau firimituri.
- indepartati imediat lichidele varsate accidental cu o laveta curata, nevopsita, prin presarea ferma a covorului in acea zona.
- nu trageti de capetele libere, taiati cu niste foarfece.
- deoarece aspectul general al covorului se modifica in timp si in functie de utilizare, rotiti periodic covorul pentru a egaliza uzura.
- evitati expunerea directa si continua in lumina soarelui.
- depozitati covorul rulat cu fata spre interior si acoperit cu o stofa, intr-o zona uscata si bine aerisita
- nu pliati sau depozitati niciodata covorul intr-o punga de plastic etansa.
- curatarea covorului trebuie efectuata de o firma specializata.

Majoritatea covoarelor de lana vor pierde din fibre, mai ales atunci cand sunt noi. Lana este compusa din fibre mici ce se desprind prin folosinta normala. Anumite covoare pot pierde fibre un timp mai indelungat decat altele, acest proces se opreste cu trecerea timpului.

Intretinere:
Nu se spala.
Nu se curata cu inalbitor.
Nu se usuca in uscatorul de rufe.
Nu se calca.
Se curata chimic cu Perchloroethylene.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register