• Cuvertura Tommy Hilfiger College Pique 240x240cm, Albastru Navy
  • Cuvertura Tommy Hilfiger College Pique 240x240cm, Albastru Navy
  • Cuvertura Tommy Hilfiger College Pique 240x240cm, Albastru Navy

Cuvertura Tommy Hilfiger College Pique 240x240cm, Albastru Navy

Cuvertura Tommy Hilfiger College Pique 240x240cm, Albastru Navy


Incredere, independenta, diversitate si libertatea de expresie.

   Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de designer si este recunoscut pe plan international pentru celebrarea esentei stilului clasic rece american.

   Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, calitate si valoare la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim, cu o multime de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, Sport, Denim, accesorii si incaltaminte. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana si mobilier. Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei si asigura conducerea si directia pentru procesul de proiectare.

   Tommy Hilfiger a fost achizitionata de PVH Corp. in 2010. Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial a consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o vasta retea de distributie in peste 115 de tari si mai mult de 1600 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina si regiunea Asia-Pacific. Vanzarile globale de vanzare cu amanuntul a brand-ului Tommy Hilfiger au fost 6,5 miliarde USD in 2015.


Producător
Producator Tommy Hilfiger
Colectia College Pique
Specificaţii
Tip Cuvertura
Material Bumbac
Dimensiuni (cm) 260 x 240
Caracteristici Cuvertura din Bumbac 100%
Aceasta cuvertura superba din bumbac piqué de cea mai inalta calitate, prezinta un model in relief de initale T si H intr-un stil simplu si la moda. Cu o marime generoasa si fabricata din bumbac pre-spalat de o culoare albastru navy, aceasta cuvertura este o aditie excelenta pentru orice dormitor.
Culoare Albastru
Instructiuni de intretinere Se spala la maxim 40° C.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register