• Dispenser sapun lichid incorporabil Bemeta 310ml

Dispenser sapun lichid incorporabil Bemeta 310ml

Dispenser sapun lichid incorporabil Bemeta 310ml


Bemeta .. o ultimă picatură pentru atingerea perfecțiunii!   BEMETA design este o companie din Cehia ce oferă o paletă largă de accesorii de baie de calitate, pentru clienții exigenți.

   În proiectarea acestor produse accentul principal este pus pe tehnologii progresive și un design modern. Armonia între calitate, funcționalitate și estetică este un punct forte al acestui brand, iar nominalizarea seriei de produse Bemeta Omega la “Medalia de Aur SHK” de la Târgul de Construcții Brno în 2007 confirmă acest lucru.   Diversificarea sortimentelor de produse și orientarea către client fac parte din obiectivele de bază ale acestui brand, rezultând produse cu forme clare, design deosebit și usurință în utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: oțel și alamă. Produsele beneficiază de garanție pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu și atractiv în conformitate cu cerințele pieței.

   Pe langă produsele uzuale, în portofoliu mai gasim și produse destinate hotelurilor și băilor pentru persoane cu dizabilități, accentul fiind pus pe funcționalitate, varietate de forme și dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru încercări și corespund legislației cu privire la instalarea produselor în spații pentru persoane cu dizabilitați.


Producător
Producator Bemeta
Specificaţii
Tip Dozator sapun lichid
Material Plastic / Metal
Dimensiuni Inaltime: 285 mm / Diametru: 60 mm
Culoare Crom
Specificatii Capacitate: 310 ml
Lungime pipa: 130 mm
Garanţie
Garantie 24 luni

Opiniile altor utilizatori:

Dispenser sapun lichid incorporabil (comentariu scris de VIRGIL)
Rating
util in bucatarie, nu mai e nevoie sa stai de fiecare data sa cauti detergentul (Postat în 27.10.2016)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register