• Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb
  • Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb
  • Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb
  • Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb
  • Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb

Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb

Dulap baza Aquaform Amsterdam 60cm, alb


Compania AQUAFORM

   Aquaform este un producator de cabine de dus, mobilier de baie, cazi de baie, cazi de dus si paravane de cada. Compania a fost fondata în 1994 ca parte a concernului german Dusar, unul dintre liderii din industria de accesorii pentru baie din Europa. În 2010, consiliul de administratie Aquaform a decis sa-l transforme într-o societate pe actiuni.

   Dezvoltarea dinamica a companiei din ultimii ani, duce la extinderea ofertei incluzand si segmentul de mobilier de baie. În 2010 a fost lansat un nou magazin de tamplarie de aproximativ 2.200 m2, în care exista linii de asamblare a mai multor game de seturi de mobilier. Mobilierul Aquaform este un raspuns la nevoia unei bai moderne, de înalta calitate, cu atentie la detalii.


   Actiunile de control implica inspectarea materei prime pentru productie, monitorizarea liniei de productie la fiecare etapa de fabricare a unui produs si testarea produselor finite pentru a corespunde din punct de vedere al calitatii al sigurantei componentelor si usurinta de asamblare si etichetare.

   Cabine de dus si paravanele sunt testate în laboratorul de cercetare interna, testele sunt efectuate în conformitate cu standardul PN - EN 14428. In urma acestor teste produsele trebuie sa reziste la cel putin 20000 de cicluri de deschidere/inchidere a usilor. Test de stabilitate - lovirea cu un sac pentru a simula un corp uman.


Producător
Producator Aquaform
Colectia Amsterdam
Specificaţii
Tip Dulap baza
Categorie Suspendat
Material MDF
Dimensiuni 600 x 495 x 440 mm (L x l x H)
Culoare Alb
Finisaj Lucios
Specificatii Sistem de inchidere lenta
Rezistenta la umiditate
Suprafata usor de curatat
Manere ergonomice
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register