• E-Book Reader Kindle WiFi 6" E-Ink
  • E-Book Reader Kindle WiFi 6" E-Ink

E-Book Reader Kindle WiFi 6" E-Ink

E-Book Reader Kindle WiFi 6" E-Ink

Ecran E Ink

Cum functioneaza: Ecranele E Ink nu obosesc ochii intrucat folosesc cerneala (aceeasi cerneala utilizata si pentru printarea cartilor si ziarelor), numai ca particulele de cerneala sunt afisate electronic. Deseori, ecranul este confundat cu hartia reala printata de persoanele care vad un display de acest gen pentru prima data.Nu oboseste ochii. Se citeste exact ca hartia reala, nu precum un ecran de PC. Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit intrucat nu creeaza aceeasi oboseala pentru ochi precum cea indusa de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptop-urilor.Text mai clar si mai detaliat. Tehnologia E Ink foloseste cerneala clasica pentru a afisa un text similar celui intalnit intr-o carte printata. Fonturile proprietare Kindle beneficiaza de caracteristicile tehnologiei E Ink pentru a reda litere clare si precise.

Design ergonomic

Kindle este usor de tinut si citit. De fapt, Kindle a fost conceput pentru cititul de durata. Cand citesc pentru perioade indelungate de timp, oamenii isi modifica pozitia corpului la diferite intervale de timp si in diferite randuri doresc sa tina cartea cu o singura mana. La Kindle, butoanele pentru intoarcerea paginilor sunt plasate pe ambele parti – stanga si dreapta -, permitandu-ti sa citesti si sa derulezi paginile din orice pozitie. Iar carcasa neagra cu finisaj matasos este usor de tinut si nu se incalzeste in mainile tale.

Baterie cu durata de viata superioara.

Cerneala electronica nu necesita electricitate pentru a mentine o pagina de text pe ecran. Ceea ce inseamna ca poti citi pana la o luna la o singura incarcare. Consumul energetic redus mai inseamna si faptul ca noul Kindle nu se incalzeste precum un laptop, pentru un citit confortabil indelungat.Citeste inainte de a dormi fara a afecta somnul. Conform expertilor, cititul textului afisat de ecranele LCD clasice inainte de culcare influenteaza negativ somnul. Kindle foloseste ecran ce nu oboseste ochii si poate fi folosit inainte de dormit fara a afecta somnul.
Producător
Producator Kindle
Display
Tip display E-Ink
Diagonala display 6"
Rezolutie display 800 x 600
Tonuri de gri 16 nivele tonuri de gri
Specificaţii
Memorie interna 2 GB (1.25GB disponibil)
Conectivitate Micro USB 2.0
Formate
Formate suportate Kindle (AZW)
TXT
PDF
unprotected MOBI
PRC natively
HTML
DOC
DOCX
JPEG
GIF
PNG
BMP through conversion
Alimentare
Autonomie Wireless on: 3 saptamani
Altele
Culoare Gri inchis
Dimensiuni 166 x 114 x 8.7 mm
Greutate 170 g
Garanţie
Garantie 12 luni

Opiniile altor utilizatori:

bun de citit (comentariu scris de borguletz)
Rating
e un produs excelent pentru cei care vor sa citeasca carti mai ales in natura. Ecranul merita toti banii, nu mai spun de de faptul ca bateria de tine un concediu. Vine cu reclame, dar daca trimiti cererea de dezactivare la amazon s-ar putea sa scapi de ele. Eu nu am incercat. (Postat în 13.06.2012)

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register