Fier de calcat Bosch TDA3028210 Sensixxx DA30 SensorSecure, 2800W, talpa CeraniumGlissee, magic night blue - ice blue

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Tip Fier de calcat cu aburi
Talpă CeraniumGlissée
Putere 2800 W
Volum rezervor de apă 320 ml
Sistem anticalcar Da
Jet de abur Da
Jet de abur vertical Da
Functii Auto-curatare,Sistem anti-calcar,Sistem anti-picurare
Lungime cablu alimentare 2 m
Greutate 1,5 kg
Altele Generare aburi Turbo: 180 gr
Cantitate constantă de aburi de: 40 g/min
Advanced Steam System: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii
SensorSecure: aparatul se deconectează când este lăsat din mână, şi se conectează şi se încălzeşte extrem de rapid la reluarea procesului de călcare
Talpă multidirecțională CeraniumGlissée pentru o călcare şi alunecare uşoară în toate direcțiile
3 AntiCalc system: sistem anticalc integrat, autocurăţare şi calc`n clean
QuickFilling: orificiu mare cu capac pentru alimentare rezervor apă - umplere / golire rapidă şi uşoară
Cablu extra-lung (2 m) cu înveliş
textil, cu clemă de prindere şi cu
posibilitatea înfăşurării acestuia
Rezervor de capacitate mare (320 ml), transparent, uşor de umplut
Design ergonomic pentru călcare confortabilă:
- mâner SoftTouch comod
- butoane ergonomice
Funcţie anti-picurare
Jet vertical de aburi
Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor
Funcţie de pulverizare
Reglare variabilă jet de aburi (6 trepte)
Reglarea continuă a temperaturii
Indicator luminos de funcţionare (LED)
Garanţie
Garantie 24 luni

Descriere


Fier de calcat Bosch TDA3028210 Sensixx'x DA30 SensorSecure, Putere 2800W, talpa CeraniumGlissee, Culoare magic night blue - ice blue


    Bosch doreste sa faca din calcatul rufelor o activitate cat se poate de placuta pentru tine. Acesta este motivul pentru care fiecare aparat de calcat rufe Bosch inglobeaza nu doar materiale de inalta calitate, ci si o multime de inovatii tehnice pentru a face intretinerea tesaturilor mai usoara. Și aceastea intotdeauna cu rezultate remarcabile in ingrijirea rufelor, functionarea usoara si siguranta. Descopera calitatea Bosch 100%. Un fier de calcat cu aburi nu este doar pentru gospodarii in care se calca rufe in mod regulat. Un fier cu aburi Bosch este valoros chiar daca este utilizat ocazional sau pentru cantitati mici de rufe. Cu alunecarea sa lina si abur abundent, acesta face calcatul rufelor mult mai usor.


Acum poți călca rufele cu maxim de libertate și în deplină siguranță datorita tălpii multidirecționale și a sistemului SensorSecure.

    SensorSecure: aparatul se opreşte automat atunci când este lăsat din mână, şi se reîncălzeşte rapid atunci când este ridicat.

    Talpă CeraniumGlissée: multidirecțională pentru călcare ușoară și fără cute în orice direcție.

    Generare aburi Turbo: 200 g.

    3AntiCalc: triplu sistem de autocurățare.ComfortDripStop

    Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.


3AntiCalc

    Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a tuturor aparatelor. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, Calc'nClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

PerformantaMaximum 2800 W

    Cu 2800 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.


Sistem AdvancedSteam

    Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.


PalldadiumGlissée

    Talpa specială cu designul său cu 3 faze garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.