Fier de calcat Bosch TDA5024210 Sensixxx DA50 SensorSecure, 2400W, talpa CeraniumGlissee, magic night blue - ice blue

Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Tip Fier de calcat cu aburi
Talpă CeraniumGlissée
Putere 2400 W
Volum rezervor de apă 350 ml
Sistem anticalcar Da
Jet de abur Da
Jet de abur vertical Da
Functii Auto-curatare,Sistem anti-calcar,Sistem anti-picurare
Lungime cablu alimentare 2,5 m
Greutate 1,8 kg
Altele Generare aburi Turbo: 180 gr
Cantitate constantă de aburi de: 40 g/min
Putere (W): 2400 W max.
Advanced Steam System: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii
Talpă CeraniumGlissée cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară
Reglare variabilă jet de aburi (6 trepte)
3 AntiCalc system: sistem anticalc integrat, autocurăţare şi calc`n clean
Jet vertical de aburi
Rezervor de capacitate mare (350 ml), transparent, uşor de umplut
QuickFilling: orificiu mare cu capac pentru alimentare rezervor apă - umplere / golire rapidă şi uşoară
Design ergonomic pentru călcare confortabilă:
- mâner SoftTouch comod
- butoane ergonomice
Reglarea continuă a temperaturii
Funcţie de pulverizare
Vârf pentru călcare cu precizie în jurul nasturilor
Funcţie anti-picurare
Cablu extra-lung (2.5 m) cu înveliş textil, cu clemă de prindere şi cu posibilitatea înfăşurării acestuia
SensorSecure: aparatul se deconectează când este lăsat din mână, şi se conectează şi se încălzeşte extrem de rapid la reluarea procesului de călcare
Indicator luminos de funcţionare (LED)
Garanţie
Garantie 24 luni

Descriere


Fier de calcat Bosch TDA5024210 Sensixx'x DA50 SensorSecure,Putere 2400W, talpa CeraniumGlissee,culoare magic night blue - ice blue


    Bosch doreste sa faca din calcatul rufelor o activitate cat se poate de placuta pentru tine. Acesta este motivul pentru care fiecare aparat de calcat rufe Bosch inglobeaza nu doar materiale de inalta calitate, ci si o multime de inovatii tehnice pentru a face intretinerea tesaturilor mai usoara. Și aceastea intotdeauna cu rezultate remarcabile in ingrijirea rufelor, functionarea usoara si siguranta. Descopera calitatea Bosch 100%. Un fier de calcat cu aburi nu este doar pentru gospodarii in care se calca rufe in mod regulat. Un fier cu aburi Bosch este valoros chiar daca este utilizat ocazional sau pentru cantitati mici de rufe. Cu alunecarea sa lina si abur abundent, acesta face calcatul rufelor mult mai usor.


Consum redus de energie şi siguranţă ridicată la utilizare datorită sistemului SensorSecure.

    SensorSecure: aparatul se opreşte automat atunci când este lăsat din mână, şi se reîncălzeşte rapid atunci când este ridicat.

    Talpă CeraniumGlissée: cu canale pentru aburi şi design cu 3 zone de călcare - pentru distribuţie optimă a aburului şi alunecare uşoară.

    Advanced Steam System: distribuţie optimizată a aburului datorită unui nou design avansat al tălpii și al poziționării orificiilor de aburi.ComfortDripStop

    Funcția DripStop este o comandă încorporată în fierul de călcat care controlează în mod independent temperatura debitului de apă. Aceasta previne picăturile de apă și urmele inestetice de apă pe țesături. În fond, nu este nimic mai neplăcut decât să trebuiască să pui o haină înapoi în coșul cu rufe pentru spălat în loc să o pui în teancul de rufe călcate. DripStop funcționează și la temperaturi scăzute.


3AntiCalc

    Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a tuturor aparatelor. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, Calc'nClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

PerformantaMaximum 2400 W

    O bună premisă pentru încălzirea rapidă atât a stațiilor de călcat cât și a fiarelor de călcat cu aburi este o putere între 2400 și 2500 W.


Sistem AdvancedSteam

    Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.


PalldadiumGlissée

    Talpa specială cu designul său cu 3 faze garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.