• Frigider incorporabil cu o usa Teka TKI4 215, 210 litri brut, clasa A++
  • Frigider incorporabil cu o usa Teka TKI4 215, 210 litri brut, clasa A++

Frigider incorporabil cu o usa Teka TKI4 215, 210 litri brut, clasa A++

Frigider incorporabil cu o usa Teka TKI4 215, 210 litri brut, clasa A++


Compania Teka

   Teka este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie, baie, containere vitrifícate si industriale. A fost fondata in Germania in 1924.Este o companie de referinta in Europa pentru chiuvete, hote, plite si cuptoare si este líder mondial in productia de butoaie de bere. In prezent compania are 27 de fabrici pe trei continente, cu vânzari in peste 110 de tari si cu peste 100 de milioane de consumatori in intreaga lume.


   Teka are o platforma de distributie si logistica importanta cu sedii in Europa, Asia si America. De-a lungul istoriei sale, grupul industrial si-a mentinut in mod constant investitia in I&D ceea ce a permis crearea unor produse care sa intâmpine nevoile clientilor,printre acestea, cuptorul Hydroclean echipat cu un sistem de curatare revolutionar care utilizeaza doar un pahar cu apa. Inductia flexibila intitulata TekaFlex ofera cu aprox. 30% mai mult spatiu pentru preparare sau i-Hood, hota care a devenit primul aparat electrocasnic adaptabil unui produs Apple.Teka iHood®

   Este prima hota care integraza un dispozitiv pentru conectarea iPod-ului sau a iPhone-ului care impreuna cu doua difuzoare va permite ascularea muzicii fara pierderea calitatii, in timp ce dispozitivul functioneaza la putere maxima.


Teka Flex

   Plitele flexibile pe inductie ofera cu 30% mai mult spatiu de preparare, permitându-va sa utilizati recipiente multiple cu aceeasi cantitate de energie sau chiar recipiente mai mari in comparatie cu recipientele standard.


Teka iQuick

   Sistemul exclusiv iQuick Teka detecteaza materialul recipientului si fierbe apa in cel mai scurt timp posibil economisind timp si energie.


Cuptoarele Teka Combo

   Cuptoarele Combo sunt singurele cuptoare cu doua cavitati independente care permit prepararea unei fripturi mari in timp ce se prepara o pizza. Utilizarea aceluiasi spatiu ca si cuptorul standard.


Teka iSink

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.


Bateria de baie ICON

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.   Eco system Sistemele ecologice si de economisire a consumului de apa exista pentru toate tipurile de baterii Teka. Acestea economisesc cu peste 30% fata de consumul domestic de apa.


Companie premiata international:

Producător
Producator Teka
Caracteristici Generale
Nr. Compresoare 1
Capacitate totala bruta 210 litri
Capacitate totala utila 175 litri
Capacitate frigider 156 litri
Capacitate congelator 19 litri
Clasa energetica A++
Consum 166 kwh/an
Capacitate congelare 2 kg/24h
Frigider
Numar rafturi 3
Rafturi Ajustabile Da
Material rafturi Sticla
Rafturi Pe Usa 4
Compartiment legume/fructe Da
Suport pentru sticle Da
Congelator
Numar compartimente congelator 1
Sistem Dezghetare Manuala
Specificatii Extra
Culoare Alb
Dimensiuni 1215mmx 540mmx 545mm
Greutate 49 kg
Iluminare interioara Da
Altele
Alte specificatii Frigider incorporabil cu sa reversibila
Sistem iluminare LED
Rafturi din sticla securizata ajustabile pe inaltime
Sertare detasabile
Congelator cu 2 rafturi de sticla pentru eficientizarea spatiului de depozitare
Tratament antibacterian
Clasa energetica: A++
Clasa climatica: SN-ST

Nivel de zgomot: 39 dBA
Autonomie fara curent: 16h
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register