• Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato
  • Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato
  • Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato
  • Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato

Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato

Gresie portelanata rectificata FMG Pietre Supreme 60x30cm, 10mm, Celina Grey Prelevigato


Iris FMG - 50 de ani de viitor

   FMG = Fabrica Marmi e Graniti - calitate, eleganta si excelenta. Fondata in 1998, FMG este echilibrul perfect intre trecut si viitor. Obiectivul fondatorului sau Romano Minozzi este de a produce marmura, granit si alte pietre de calitate cu respect pentru mediul inconjurator.

FMG - Producatori de piatra naturala. Pietrele naturale sunt amestecuri de argile, nisipuri si minerale pe care natura le compacteaza prin miscarile tectonice si le arde prin caldura degajata de straturile superficiale ale scoartei pamantului. Aceleasi principii de baza sunt replicate in fabrica FMG, insa ele sunt si imbunatatite - presiunea de compactare este extrem de mare - 480kg/cm2, iar temperatura de ardere este mult mai mare decat cea existenta intr-un vulcan 1300°C fata de 1100°C. Pietrele FMG sunt Eco-compatibile deoarece argilele, nisipurile si celelalte minerale sunt extrase fara a afecta mediul inconjurator, folosind procesuri bine documentate si implementate.


Maxfine - sparge barierele dintre suprafete. Placi ceramice extrem de rezistente dar si usoare, dimensiuni extrem de mari cu grosime redusa - ideale pentru placarea podelelor, a peretilor, pentru mobilier sau finisaje - nu doar suprafete. Un nou concept pentru proiecte moderne, exprima intregul potential al portelanurilor intr-un produs fara rival ca performanta si aspect. Rezistent si versatil, MAXFINE permite designerilor sa isi lase creativitatea si imaginatia sa zboare, fiind materialul perfect pentru orice suprafata sau aplicare. Un produs unic in lume, perfect slefuit, cu o grosime de 6mm si dimensiuni de pana la 320x160cm. Uniform, etern, ne-degradabil, mare, subtire si frumos pana la perfectiune!

La FMG calitatea de top este acompaniata perfect de aspectul practic. Rezistenta, usurinta cu care se curata, usurinta cu care se instaleaza si nivelul extrem de scazut de absorbtie al apei sunt doar cateva din caracteristicile ceramicii tehnice FMG, iar asta o face ideala pentru placari interioare si exterioare, acolo unde sunt necesare calitatile unei ceramici portelanata in masa.

Calitatea, materialele inovatoare si tehnologiile se imbina ingenios cu creativitatea italiana. Rezultatul - ceramica tehnica decorativa. Acest material inovator a permis FMG sa dezvolte produse cu caracteristici estetice ce reproduc cu fidelitate cea mai frumoasa si rara marmura sau cel mai impozant granit, pastrand insa caracteristici tehnice exceptionale. Mai mult decat atat, placile ceramice "Double Tile cu grosimi de 20mm sunt atat de rezistente incat pot fi folosite in placari clasice, placari supra-inaltate, sau pot fi asezate direct pe iarba sau pietris.
Iris Ceramica - calitate si inovatie Made in Italy!

   Iris Ceramica este lider mondial in productia de placi ceramice glazurate pentru pereti si pardoseli in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale inca din 1961. Produsele Iris Ceramica sunt rezultatul cercetarii si dezvoltarii permanente in-house combinate cu experienta legendara a artizanilor italieni.

   Ceramica Iris este caracterizata de inalta valoare tehnica si stilistica si design de top, reflectate pe deplin de numeroasele premii internationale primite. Piatra de temelie a fiecarei activitati este calitatea si inovatia, valori ce stau la baza identitatii de piata a Iris Ceramica, valori pe care o compania le livreaza sistematic. Produse unice si exclusive pot fi create numai prin cercetare si inovatie, iar prin alegerea atenta a materialelor cu care ne inconjuram putem sa imbunatatim calitatea vietii.Ecologie si Dezvoltare!

   Respectul pentru mediul inconjurator vine din faptul ca Iris pune pret pe teritorul pe care se afla, un pamant bogat in argile, aflat intr-o zona plina de traditie in fabricarea ceramicii, ce dateaza de mii de ani, lucru demonstrat de descoperirea unor cuptoare de pe vremea Republicii Roma. Ceramica este un produs natural, o combinatie de pamant si foc, o creatie umana ce protejeaza si deseneaza elementele vitale ce ne inconjoara.

   Inovatia tehnologica este o incercare de a imbunatati calitatea vietii pentru a garanta un viitor la scara umana. Talentul artistic serveste atat frumusetii naturii cat si umanitatii. Pentru ca frumusetea este intotdeauna sustenabila, iar sustenabilitatea inseamna progres.


Estetica etica!

Viziunea Iris Ceramica se bazeaza pe dimensiuni naturale. Unul din punctele cheie ale filozofiei Iris este arhitectura sustenabila prin producerea de ceramica high-tech ce respecta reglementarile legale pentru cladiri eco. Placile ceramice sunt in principal fabricate din argile, nisipuri cuartifere si alte minerale. Materii prime naturale sunt amestecate cu apa si apoi arse la temperaturi inalte pentru a crea produse naturale frumoase, rezistente si durabile.


Faianta Iris este ceramica arsa o singura data, cu corp rosu, recomandata pentru placari interioare ale peretilor, mai ales pentru baie si bucatarie.

Placile portelanate Iris sunt fabricate din argile speciale si au o rezistenta mai mare, o structura mai solida si o suprafata mai dura ce nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu se toceste in timp. Placarea peretilor si a podelelor din Dolomiti, Le Pietre del Mulino, Le Terre, Square, To be Trend si Petra Aeterna este garantata 50 de ani la inghet, patare sau tocire in orice conditii de utilizare.

In plus, placile portelanate necesita mult mai putina intretinere decat piatra naturala, granitul sau marmura. Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texturi si reproduc cu acuratele aspectul placarilor naturale. Pentru placarile exterioare se recomanda utilizarea placilor ce absorb mai putin de 0.5% apa, vitrificate integral, conform standardelor internationale.


   Placile ceramice Iris se monteaza pe suprafete uscate, plane si curate (trebuiesc indepartate toate urmele de praf, grasimi, etc). Montajul se efectueaza folosind metoda adeziv in strat subtire. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment si rasini sintetice, flexibilitatea acestora este ideala pentru o fixare perfecta. Pentru piesele mai mari de 30x30cm se foloseste tehnica "strat dublu adeziv", se adauga un strat subtire de adeziv atat pe suprafata de montare cat si pe toata suprafata inferioara a placii ceramice. Aceasta metoda este esentiala si recomandata pentru placarile de exterior.

    Nu se recomanda montarea placilor ceramica fara rosturi, acestea au rolul de a absorbi deformarile suprafetei de montare, de a mari aderenta la suprafata si de a imbunatati impermeabilitatea finala. Se recomanda a se mentine rosturi de minim 2-3 mm. Chitul de rosturi este indicat sa fie aplicat cu un spaclu cauciucat. Inaintea chituirii se recomanda a se face un test pe o suprafata mica, pentru a determina daca chitul ales afecteaza sau pateaza suprafata placilor ceramice. Se recomanda utilizarea chiturilor cu granulatie fina pentru a evita zgarierea suprafetelor ceramice in timpul montajului. In cazul placilor ceramice slefuite se recomanda chituirea pe suprafete mici si indepartarea excesului de chit cat timp acesta e inca umed.


Producător
Producator FMG
Colectia Pietre Supreme
Concept Stone
Specificaţii
Pentru Perete,Podea
Montaj Exterior,Interior
Grosime 10 mm
Dimensiuni 60 x 30 cm
Metri patrati / Cutie 1.08
Caracteristici speciale Placi ceramice portelanate
Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai inalte decat gresia obisnuita. Are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura (inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit, mai ales daca placile sunt si rectificate...

Placi ceramice rectificate
Rectificarea este un proces suplimentar de prelucrare a placilor ceramice. Toate placile rectificate vor avea dimensiuni exacte si unghiuri perfecte de 90 grade. Se pot monta cu rosturi minime (1-1,5 mm) iar aspectul final va fi deosebit.

Finisaj Prelevigato
Culoare Grey
Caracteristici Placi ceramice cu aspect natural de piatra ce combina cu maiestrie diferite materiale create pentru a avea un rol esential in designul modern, atat la interior cat si la exterior.

Recomandata pentru trafic comercial.
Rezistenta la inghet.

Gresia din colectia Pietre Supreme este disponibila in variantele:
- Dimensiuni: 10x10 cm, 60x60cm, 60x10 cm, 60x15 cm, 60x30 cm, 120x30 cm, 120x60 cm, 60x5 cm, 5x5 cm
- Finisaj: Prelevigato, Bugnato
- Nuanta: Pietra Leccese, Pietra Samarcanda, Pietra Medea, Celina Grey, Sea Green, Pietra Pece, Supreme Black

Ambalare = 6 buc/cutie
Greutate = 26.24 kg/cutie

Atentie! Pretul este pentru un metru patrat.
Produsul se vinde numai la cutie.
Catalog Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei.
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat.
Produsul se vinde numai la cutie.

Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator.
Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register