Masina de spalat rufe Bosch WAT28661BY Serie 6, 9kg, 1400rpm, Clasa A+++, i-Dos, EcoSilence Drive

Producător
Producator Bosch
Caracteristici Generale
Tip Incarcare Frontala
Capacitate spalare 9 kg
Viteza Rotatie 1400 rpm
Clasa energetica A+++
Clasa uscare B
Consum 152 kWh/an
Display Da
Latime (cm) 60 cm
Dimensiuni 598 x 590 x 848 mm (L x l x H)
Culoare Alb
Greutate 71 kg
Nivel zgomot 49 dB (Spalare) ; 75 dB (Centrifugare)
Programe
Numar programe spalare 12
Program rapid spalare (min) 15
Program standard spalare (min) 285
Programe si Functii Programe speciale: Geci cu puf, Culori închise, Cămăşi/Bluze, Rapid/Mix, Auto Delicat, AllergiePlus, Super rapid 30'/15', Lână, Delicate/Mătase
Altele VarioPerfect: opţiuni pentru programe mai rapide sau cu consum de energie redus, cu pastrarea rezultatelor perfecte la spălare
Taste touchControl: Prespălare, Antişifonare, Selecţie centrifugare, Programare pornire, Temperatură, SpeedPerfect, EcoPerfect, Start / Pauză cu funcţie de reîncărcare, anulare, Memorie, Programare pornire (24 h), i-Dos 1: detergent lichid, i-Dos 2: balsam rufe
Funcţie de pauză pentru reîncărcare
DrumClean cu funcție de reminder: program pentru curățarea și întreținerea tamburului.
Functie Reîncărcare (Reload): flexibilitate ridicată prin posibilitatea de a adăuga rufe chiar și după începerea programului de spălare.
i-Dos: dozare automată a detergentului lichid și al balsamului
ActiveWater™ Plus: sistem pentru controlul eficient al consumului de apă, cu trepte multiple de detectare a încărcăturii
EcoSilenceDrive - cea mai economică şi silenţioasă tehnologie de motorizare
AntiVibration Design: stabilitate sporită şi nivel de zgomot scăzut
VarioDrum: spălare delicată și eficientă a țesăturilor
Indicator de consum: informații estimative privind consumul de apă și energie
AquaSensor - senzor de clătire pentru rezultate optime
Protecţie multiplă împotriva inundaţiilor
Display touch-LED cu afişare stadiu program, selectare temperatură, centrifugare, timp de spălare rămas, programarea terminării programului (24 h), recomandare grad de încărcare și indicarea consumului estimat
Selector de programe iluminat cu funcţie Pornire/Oprire inclusă
Detectarea spumei reziduale
Sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor
Funcţie de blocare acces copii
Tambur cu iluminare interioară LED
Senzor de debit pentru optimizarea consumului de apă
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Masina de spalat rufe Bosch WAT28661BY Serie 6, 9kg, 1400rpm, Clasa A+++, i-Dos, EcoSilence Drive    Mașină de spălat rufe cu sistem inteligent de dozare automată: dozare precisă a detergentului lichid pentru rezultate de spălare perfecte.


    i-Dos™: rezultate perfecte la spălare la îndemâna ta, prin sistemul automat de dozare precisă a detergentului lichid.

    VarioDrum: pentru spălarea eficientă și protecția țesăturilor datorită structurii speciale a tamburului.

    Nivel de zgomot 49dB/75dB: nivel de zgomot redus la spălare și centrifugare.

    EcoSilence Drive™: extrem de eficientă energetic, silențioasă și cu o durată lungă de viață.

ConfortRezultate de spălare remarcabile, mulțumită distribuției optime a apei

    Acest tambur gândește pentru sine: structura în formă de picătură și dimensiunea paletelor asigură distribuția mai rapidă și mai uniformă a apei – cu rezultate de spălare remarcabile.
Sistem EcoSilence

    Tehnologiile inteligente precum EcoSilence Drive™ reduc zgomotul, astfel că rufele pot fi uscate și în timp ce dorm copiii. Poți fi sigur că vei obține cele mai bune rezultate: odihnă optimă și performanțe perfecte de spălare pentru aceia dintre noi care vor să nu fie deranjați.Sustenabilitatei-DOS sistem de dozare automată a detergentului lichid si balsamului: reglaj fin al cantității de detergent lichid sau balsam cu precizie milimetrică pentru utilizarea optimă a apei.

    Economisește apă economisind detergent: sistemul unic inteligent de economisire a detergentului i-DOS determină cantitatea exactă de detergent lichid ce este necesară pentru spălare. Senzorii speciali detectează greutatea încărcăturii și tipul de țesătură, și chiar gradul de murdărire în cadrul programelor automate. Rufele tale vor fi spălate cu cantitatea optimă de detergent. Prin evitarea utilizării excesive de detergent, vei preveni și ciclurile de clătire suplimentare pentru îndepărtarea spumei sau particulelor de detergent rămase. Cu i-DOS economisește detergent lichid și până la 7.062 litri de apă (economia anuală potențială atunci când utilizezi i-DOS în locul spălării cu dozare manuală, utilizând un program sensibil convențional, la o medie de 220 spălări pe an.* (*Sursa: wfk (Institutul pentru Tehnologia Spălării), Institutul de Cercetări Aplicate, Raport de Cercetare WL 5132/10. Rezultatele individuale pot varia.)
VarioPerfect: Spălare mai rapidă sau mai economică. Rezultate perfecte indiferent de opțiunea aleasă.

    Prin gama sa optimizată de programe, VarioPerfect asigură cele mai bune rezultate de spălare pentru toate tipurile de țesături și la fiecare încărcătură. Cu VarioPerfect, poți seta majoritatea programelor să spele mai rapid sau mai economic cu funcțiile SpeedPerfect și EcoPerfect. Această opțiune reduce timpul de spălare cu până la 65% sau consumul de energie cu până la 50%.PerformanțăActiveWater Plus: economisește bani și protejează mediul, datorită gestionării eficiente a apei.

    Tehnologia ActiveWater Plus constă în trei componente: reglajul automat continuu al încărcăturii, controlat prin senzori, flux optimizat de apă și sistemul tambur. Pentru a evita risipirea apei, senzorul ajustează consumul exact de apă pentru spălare în funcție de tipul și cantitatea țesăturii. Rufele sunt înmuiate mai repede și mai uniform datorită fluxului de apă optimizat. Datorită tamburului Vario și structurii sale speciale, precum și paletelor, apa este distribuită mai uniform și mai repede. Mașinile de spălat ActiveWater Plus își aduc astfel o contribuție semnificativă la gestionarea eficientă a apei în gospodăria ta.
Programare pornire pentru mai multă flexibilitate.

    Cu opțiunea de programare a pornirii de până la 24 ore te poți bucura de mai multă flexibilitate. Poți pre-seta ora la care să pornească programul mașinii de spălat. În acest fel poți fi absolut sigur că mașina ta de spălat rufe va termina programul exact atunci când dorești.Utilizare ușoarăNu vei mai rata niciodată niciun articol. Reload de la Bosch.

    Pentru orice articol de spălat uitat, Reload de la Bosch îți permite să adaugi sau să scoți obiecte de îmbrăcăminte de la spălat. Oprește pur și simplu ciclul care rulează și deschide ușa mașinii de spălat, pentru a încărca articolele suplimentare în tamburul mașinii, apoi continuă spălarea.SănătatePereți laterali AntiVibration: mai multă stabilitate, mai puține vibrații.

    Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare.


Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.