Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVG30442EU Serie 6 Wash&Dry, 7 kg spalare, 4 kg uscare, 1500rpm, Clasa A, EcoSilence Drive

Producător
Producator Bosch
Caracteristici Generale
Tip Incarcare Frontala
Capacitate spalare 7 kg
Capacitate uscare 4 Kg
Viteza Rotatie 1500 rpm
Clasa energetica A
Clasa spalare A
Clasa uscare A
Consum 1088 kWh/an
Display Da
Latime (cm) 60 cm
Dimensiuni 600 x 590 x 850 mm (L x l x H)
Culoare Alb
Greutate 82 kg
Nivel zgomot 47 dB (Spalare) ; 74 dB (Centrifugare) ; 59 (Uscare)
Programe
Numar programe spalare 10
Numar programe uscare 2
Program rapid spalare (min) 15
Programe si Functii Programe speciale: Clătire, Geci cu puf, Curăţare tambur, Mixt, Rapid 15', Evacuare/Centrifugare, AllergiePlus, Hygiene Care, Lână - spălare manuală, Delicate / Mătase
Opțiune de uscare pentru țesăturile spălate cu programele speciale
Programe speciale uscare: Uscare delicată (la temperatură scăzută), Uscare intensivă, Uscare & Spălare 60'
Altele Taste touchControl: Start / Pauză cu funcţie de reîncărcare, Programare pornire, Cantitate suplimentară apă, Selecţie centrifugare, Temperatură, Selectare timp uscare, SpeedPerfect, EcoPerfect
Functie Reîncărcare (Reload): flexibilitate ridicată prin posibilitatea de a adăuga rufe chiar și după începerea programului de spălare.
Certificare ECARF: program special creat pentru persoanele cu alergii.
AquaStop - protecţie 100% împotriva inundaţiilor
Afişaj LED de mari dimensuni pentru recomandare grad maxim de încărcare, selectare temperatură, centrifugare, programare pornire (24 h), status program, timp rămas
EcoSilence Drive: cea mai eficientă şi silentioasă tehnologie de motorizare
Senzor de debit pentru optimizarea consumului de apă
Tambur cu sistem VarioSoft
ActiveWater™ Plus: sistem pentru controlul eficient al consumului de apă, cu trepte multiple de detectare a încărcăturii
Detectarea spumei reziduale
Control electronic al balansului
Semnalizare acustică la terminarea programului
Indicator supradozare detergent
Sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor
Hublou de 32 de cm cu unghi de deschidere a uşii de 180°
Hublou de sticlă
Uşă cu deschidere laterală pe stânga
Hublou cu cârlig de blocare metalic
Funcţie de blocare acces copii
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVG30442EU Serie 6 Wash&Dry, 7 kg spalare, 4 kg uscare, 1500rpm, Clasa A, EcoSilence Drive    Mașina de spălat cu uscător cu cea mai bună eficiență energetică: spălare și uscare cu consum redus de resurse.


    Clasa de eficiență energetică A.

    Certificare ECARF pentru programul AllergyPlus: program special creat pentru persoanele cu alergii.

    HygieneCare: program de spălare cu pre-uscare la temperatură înaltă a țesăturilor.

    EcoSilence Drive™: extrem de eficientă energetic, silențioasă și cu o durată lungă de viață.

    VarioPerfect™: mai rapid cu până la 65% sau mai eficient energetic cu până la 50% cu opțiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect.

PerformanțăActiveWater Plus: economisește bani și protejează mediul, datorită gestionării eficiente a apei.

    Tehnologia ActiveWater Plus constă în trei componente: reglajul automat continuu al încărcăturii, controlat prin senzori, flux optimizat de apă și sistemul tambur. Pentru a evita risipirea apei, senzorul ajustează consumul exact de apă pentru spălare în funcție de tipul și cantitatea țesăturii. Rufele sunt înmuiate mai repede și mai uniform datorită fluxului de apă optimizat. Datorită tamburului Vario și structurii sale speciale, precum și paletelor, apa este distribuită mai uniform și mai repede. Mașinile de spălat ActiveWater Plus își aduc astfel o contribuție semnificativă la gestionarea eficientă a apei în gospodăria ta.
Programare pornire pentru mai multă flexibilitate.

    Cu opțiunea de programare a pornirii de până la 24 ore te poți bucura de mai multă flexibilitate. Poți pre-seta ora la care să pornească programul mașinii de spălat. În acest fel poți fi absolut sigur că mașina ta de spălat rufe va termina programul exact atunci când dorești.


SustenabilitateVarioPerfect: Spălare mai rapidă sau mai economică. Rezultate perfecte indiferent de opțiunea aleasă.

    Prin gama sa optimizată de programe, VarioPerfect asigură cele mai bune rezultate de spălare pentru toate tipurile de țesături și la fiecare încărcătură. Cu VarioPerfect, poți seta majoritatea programelor să spele mai rapid sau mai economic cu funcțiile SpeedPerfect și EcoPerfect. Această opțiune reduce timpul de spălare cu până la 65% sau consumul de energie cu până la 50%.
Protecție de bază pentru furtunul de alimentare.

    Furtunul standard AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapă mecanică în furtunul de alimentare și un afișaj vizual. Apa care se scurge se adună în învelișul furtunului și produce umflarea unui burete, care oprește apoi fluxul de apă în mod mecanic.Utilizare ușoarăNu vei mai rata niciodată niciun articol. Reload de la Bosch.

    Pentru orice articol de spălat uitat, Reload de la Bosch îți permite să adaugi sau să scoți obiecte de îmbrăcăminte de la spălat. Oprește pur și simplu ciclul care rulează și deschide ușa mașinii de spălat, pentru a încărca articolele suplimentare în tamburul mașinii, apoi continuă spălarea.SănătatePereți laterali AntiVibration: mai multă stabilitate, mai puține vibrații.

    Noul design al pereților laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigură mai multă stabilitate și reduce vibrațiile. Izolația îmbunătățită reglează, de asemenea, nivelurile de zgomot, făcând mașinile de spălat rufe foarte silențioase, chiar și în timpul ciclului de centrifugare.


Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.