Masina de spalat vase independenta Bosch SPS66TI01E Serie 6, 10 seturi, 6 programe, 45cm, Clasa A+++, PerfectDry, silver-inox

Producător
Producator Bosch
Caracteristici Generale
Slim Da
Capacitate incarcare vase 10 seturi
Clasa energetica A+++
Consum 188 kWh/an
Display Da
Culoare Inox
Greutate 46 kg
Latime (cm) 45 cm
Inaltime 80 - 84 cm
Dimensiuni 450 x 600 x 845 mm (L x l x H)
Nivel zgomot 43 dB
Programe
Numar programe spalare 6
Program rapid spalare (min) 89
Program standard spalare (min) 195
Programe si Functii 6 programe: Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Silence 50 °C, Rapid 60 °C, Pahare 40 °C
Program special Igienizare mașină
3 opțiuni speciale: VarioSpeed Plus, HygienePlus, Extra Uscare
Altele DETALII GENERALE:
EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC)
Tehnologie de uscare cu Zeolite
EmotionLight
Uşă inox cu tratament Anti-Amprentă
Clasa de eficienţă la uscare: A
Detergent Automation
DosageAssist - asistare dozaj detergent
Aqua Sensor - detectarea gradului de murdărie a veselei şi ajustarea automată a duratei de spălare, consumului de apă şi temperaturii
Senzor de încărcare
Sistem de protecţie a paharelor
6 nivele de temperatură
Circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare
Sistem de spălare cu schimbător de căldură (Heat exchanger)
ActiveWater hydraulic system
Tehnică de spălare cu alternare
Braţe de pulverizare DuoPower în coşul superior
Pornire programabilă: 1-24 ore
Afişare timp rămas (min.) pînă la terminare program
Indicator de desăşurare a programului
Culoare indicatori: roşu
Indicator electronic (LED) de reumplere cu sare
Indicator electronic al nivelului de umplere: Soluţie de clătire
Sertar VarioPro
Sistem de coșuri VarioFlex Pro cu marcaje roșii de utilizare
Coş superior reglabil pe înălţime cu sistem Rackmatic in 3 trepte
Coşuri silver XXL cu mâner pentru extragere ușoară
3 suporturi pliabile pentru farfurii în sertarul superior
Suport pentru ceşti în sertarul superior
Compartimentare flexibilă a spaţiului din sertarul inferior (4x)
Suport pentru ceşti în sertarul inferior
Suport pentru pahare în sertarul inferior
5 nivele de pulverizare a apei; Filtru cu autocurăţare şi suprafaţă triplă
Sistem AquaStop - protecţie 100% împotriva inundaţiilor
Funcţie de blocare a panoului de control
Servomecanism de închidere
Material cuvă interioară: Inox
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Masina de spalat vase independenta Bosch SPS66TI01E Serie 6, 10 seturi, 6 programe, 45cm, Clasa A+++, PerfectDry, silver-inox    Bazează-te pe PerfectDry pentru rezultate de excepție la uscare chiar și pentru vesela din plastic.


    Sistem PerfectDry bazat pe tehnologia Zeolith®: rezultate perfecte de uscare cu flux de aer 3D, chiar şi în cazul vaselor din plastic.

    Programul Silence şi SuperSilence: funcționare silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 43dB, şi chiar şi mai puțin decât atât datorită programului Silence.

    Coșuri VarioFlex Pro și sertar Vario Pro: ajustare optimă a spațiului pe toate nivelurile, cu marcaje roșii pentru elementele pliabile.

    AquaStop: garanţie 100% în ceea ce priveşte deteriorările cauzate de apă.

    Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora.

ConfortProgramele Auto asigură automat cele mai bune performanțe de spălare și clătire.

    Consumul de apă, temperatura apei și timpul de clătire sunt ajustate exact pentru a corespunde gradului de murdărire detectat. Astfel se asigură cele mai bune rezultate economisind, în același timp, apă și energie.EmotionLight: estetică impresionantă datorită sistemului special de iluminare a interiorului.

    Sistemul inovator EmotionLight este conceput ținând cont de cele mai înalte standarde estetice, lăsându-ți vasele chiar mai strălucitoare. Atunci când încarci sau golești mașina de spălat vase două lumini LED puternice de pe cadrul ușii inundă interiorul într-o lumină profundă.Mai multă protecție pentru paharele tale cu raftul pentru pahare.

    Raftul pentru pahare îți permite să depozitezi în siguranță paharele, sticlele sau vazele foarte înalte, în coșul inferior.Programul pre-selectat pornește la momentul dorit.

    Cu funcția de pornire întârziată, poți programa mașina să înceapă programul selectat la ora dorită. Această opțiune îți permite să utilizezi mașina în mod confortabil, la orice oră în timpul zilei, în timpul orelor de lucru sau în timpul nopții. După pornirea programului, displayul indică exact timpul de spălare rămas.Reglabil pe înălțime până la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar și cu un coș superior încărcat complet

    Mulțumită sistemului Rackmatic triplu, înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm. Și poți face acest lucru când este încărcat complet. Aceasta înseamnă chiar mai multe opțiuni de ajustare și, astfel, flexibilitate maximă.În mod vizibil mai multă flexibilitate și utilizare mai bună a spațiului

    Piesele mobile sunt roșii sau gri, în funcție de modelul mașinii de spălat vase.


PerformanțăTehnologie ActiveWater: mai puțină apă, mai puțină energie, mai multă performanță.

    Această tehnologie inovatoare de spălare maximizează eficiența și contribuie la protecția mediului prin consum redus de apă și energie, oferind rezultate excelente de curățare. Apa și energia sunt economisite prin distribuția țintită a apei, tehnologia optimizată de filtrare, încălzirea mai rapidă și performanțele mai ridicate ale pompei pentru creșterea circulației apei.AquaStop pentru protecție 100% împotriva inundațiilor.

    Sistemul AquaStop constă într-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valvă de siguranță, precum și o tavă colectoare la baza mașinii cu întrerupător cu flotor, ce oferă protecție 100% împotriva pagubelor produse de apă. Garantat de Bosch pe parcursul întregii durate de funcționare a mașinii de spălat.LoadSensor economisește automat apa și energia pentru mai puține vase.

    Gradul de încărcare este detectat de un senzor de viteză de circulație a apei care recunoaște nivelul apei. Pentru încărcături mai mari, este necesară mai multă apă pentru înmuierea vaselor iar nivelul de apă scade. În acest caz, se adaugă mai multă apă. Pentru încărcături mai mici, este necesară mai puțină apă pentru spălare și clătire. Senzorul de încărcare asigură utilizarea optimă a apei, chiar și pentru jumătăți de încărcătură, sau încărcături parțiale, economisind apa și electricitatea.DuoPower: Spălare delicată, rezultate optime.

    În plus față de brațul de pulverizare din partea inferioară, DuoPower, brațul dublu de pulverizare din coșul superior asigură faptul că vasele sunt spălate în mod optim. Cele două brațe de pulverizare proiectate ergonomic se asigură că apa ajunge în fiecare colț al interiorului mașinii de spălat vase. Datorită controlului precis al jeturilor de apă și presiunii, fiecare ciclu de spălare și clătire este deosebit de delicat pentru pahare și vase.Glass 40°: este un program de spălare și clătire extrem de delicat pentru cea mai bună curățare, uscare optimă și aspect strălucitor.

    Noul program Glass 40° curăță delicat paharele precum cele din cristal de calitate superioară, asigurând uscarea optimă și obținerea unui aspect strălucitor. Acest lucru este posibil datorită temperaturilor reduse, ajustării temperaturii în ciclul de clătire și a prelungirii perioadei de uscare. Paharele strălucitoare și uscate fără reziduuri sunt dovada clară a rezultatelor unei curățări sclipitoare și delicate.Uscare optimă și aspect strălucitor cu cel mai redus consum de energie, datorită tehnologiei Zeolith®.

    Datorită tehnologiei multipremiate Zeolith® acum există șansa de a face economii mai mari de energie, cu rezultate de uscare strălucitoare. Procesul de uscare utilizează foarte puțină energie, iar consumul de electricitate este redus în mod considerabil: cel mai mic consum de energie din cea mai bună clasă de eficiență energetică A+++ sau chiar cu 10% mai puțin. Secretul pentru această economie de energie este mineralul natural, zeolitul. Acesta se regenerează după fiecare ciclu de spălare, rezistă pe parcursul întregii durate de viață a mașinii de spălat vase și nu trebuie înlocuit niciodată.Schimbător de căldură: întotdeauna temperatura potrivită pentru îngrijirea optimă a vaselor.

    Mașinile de spălat vase cu schimbător de căldură tratează paharele și porțelanul prețioase cu deosebită grijă și fără riscuri. Apa este pre-încălzită în rezervorul de clătire pentru a evita orice șocuri de temperatură.


SustenabilitateAquaSensor: pentru vase strălucitor de curate.

    AquaSensor ajustează ciclul de spălare prin ajustarea cantității de apă utilizate, a temperaturii și duratei ciclului de spalare, în funcție de tipul și gradul de murdărire detectat cu ajutorul unor fascicule luminoase. Spre exemplu, în funcție de particulele de alimente, reziduurile de grăsime sau de detergent detectate în procesul intermediar de clătire, se decide modul de continuare al programului de spălare.EcoSilence DriveTM: puternic, durabil, silențios și eficient.

    Pentru a crește eficiența procesului de spălare am dezvoltat motorul economic EcoSilence DriveTM. Acesta este excepțional de silențios, eficient și garantează un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM funcționează fără perii, este ultra-silențios și cele mai bune rezultate sunt garantate automat.Rezultate optime de spălare și uscare de până la 3 ori mai rapid cu opțiunea VarioSpeed Plus

    Utilizează opțiunea VarioSpeed Plus pentru a spăla și usca vasele în cel mai scurt timp. Durata programului este redusă cu până la 66%, cu păstrarea eficienței de spălare.Activeazăi opțiunea VarioSpeed Plus atunci când ai nevoie de veselă rapid, de ex. la sărbători de familie sau petreceri aniversare.


SănătateSistem de protecție a paharelor - tratament blând pentru pahare și porțelan delicate

    Deoarece apa dedurizată cauzează coroziunea sticlei, mașinile de spălat vase Bosch cu tehnologia pentru protecția sticlei reglează în mod constant gradul de duritate al apei. În acest fel ne asigurăm că paharele de valoare și porțelanurile delicate sunt întotdeauna spălate cu deosebită grijă.Opțiunea HygienePlus: cătire la temperaturi mai mari pentru performanțe maxime de curățare.

    HygienePlus este o opțiune nouă ce poate fi activată în cadrul multor programe și garantează igienă maximă datorită curățării antibacteriene. Acest efect este realizat de un nivel mai ridicat de temperatură, de până la 70°C în timpul clătirii, susținut aproximativ 10 minute. De aceea, HygienePlus este ideală pentru persoane cu standarde de igienă ridicate, de exemplu gospodăriile cu copii mici sau suferinzi de alergii.SuperSilence: funcționare excepțional de silențioasă la numai 40-45 dB.

    Motorul cu control electronic și numărul mare de măsuri pentru reducerea zgomotului asigură funcționarea excepțional de silențioasă a mașinilor noastre de spălat vase SuperSilence. Avantajoase pentru bucătării în care se stă la masă sau în zone deschise.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.