Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Lavoare | Chiuvete baie Geberit

Ai nevoie de ajutor pentru achizitionarea unui lavoar? Consulta ghidul nostru pentru a face alegerea potrivita. Vezi AICI >>

Geberit
Geberit
Geberit
Geberit
Geberit
Geberit
Geberit

Lavoare baie, Geberit - 113 produse cu preturi incepand de la 194 lei pana la 8195 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 113 total

  1. 1
  2. 2

Lavoare baie - TOP 15 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 113 total

  1. 1
  2. 2
Linie de productie moderna Geberit

Compania Geberit

Grupul Geberit este liderul de piata europeana in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, stabilind in mod constant noi tendinte si trenduri cu solutiile sale complete de sistem. Gama de produse Geberit este proiectata pentru a fi utilizata atat in cladiri noi, precum si in proiecte de renovare si modernizare. Ea cuprinde linii de produse a sistemelor sanitare si a sistemelor de conducte.Produsele Geberit sunt inovatoare, durabile si eficiente, proiectate si fabricate sa ofere solutii high-end pentru instalatori si utilizatorii finali. Designul, confortul, consumul redus de apa si implicit de energie, protectia impotriva incendiilor, izolare fonica, precum si ecologia si sustenabilitatea - sunt probleme globale si reprezinta tendintele la care Geberit ofera raspunsuri competente si profesionale.


Companie premiata international : IF Product Design AWARD si DESIGN PLUS by ISH.

IF Product Design Award Design Plus Award