• Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml
  • Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml
  • Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml
  • Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml

Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml

Pahar bere Schott Zwiesel Beer Basic Pint 603ml

Sticla cu blazon!


Zwiesel Kristallglas AG este combinatia perfecta dintre arta fabricarii sticlei si tehnologia de ultima generatie pentru gastronomia de elita.

Povestea incepe in anul 1872 in Zwiesel, un orasel din Bavaria, cu o traditie de peste 600 de ani in fabricarea sticlei. Oamenii din aceasta regiune au un simt profund al istoriei si culturii, fiind devotati fabricarii sticlei de aproape 600 de ani. A inceput ca un mic producator de geamuri si a ajuns astazi unul din cei mai importanti specialisti internationali in sticla. Zwiesel este mai mult decat un mare producator de sticlarie, reprezinta maiestria artizanala a culturii sofisticate a sticlei. Traditia, inovatia si standardele inalte de excelenta se imbina armonios in arta reprezentata de fiecare pahar de cristal Zwiesel.

Zwiesel 1872 - Savureaza momentul!


   Serii exclusive de pahare gourmet si accesorii de calitate, ce combina designul sofisticat cu arta exceptionala a fabricarii manuale a sticlei. Zwiesel 1872 este sinonim cu un stil de viata individual, desfatare sofisticata, diferentiatori si cunoastere. Savureaza momentul - este o promisiune in directa conexiune cu estetica si ambianta. Creatiile ingenioase ale Zwiesel 1872 respecta aceasta promisiune, subliniaza standardele de design atemporale si aduc o savoare speciala culturii de masa moderne.Pe langa formele inspirate din natura, designerii Zwiesel folosesc concepte de culoare perfect concertate. Seriile de sticlarie de top deriva din cele de serie, ele aducand nu numai frumusete in forma, dar mai ales conformitate cu principalul lor scop: acela de a aduce in centrul atentiei nuantele si aromele vinurilor. Zwiesel 1872 face parte din familia cunoscatorilor de vin, un pahar ce este un expert argumentat in ce priveste modul de a gestiona continutul sau. Zwiesel 1872 reprezinta placere deosebita, estetica si aroma - emotie pura.


Seriile de pahare Zwiesel 1872 isi castiga individualitatea caracteristica prin sinteza designului contemporan, curat si a cunostintelor traditionale ale artei formatorilor de sticla. Colectii exclusive ce emana calm, eleganta si calitate. Sticla prelucrata manual are o senzatie dinamica deosebita, senzuala si detalii unice - fiecare pahar este o opera de arta individuala. Sticlaria Zwiesel 1872 Gourmet este eleganta si functionala, conceputa pentru a spori caracterul si aroma vinurilor fine.

Schott Zwiesel - paharele profesionistilor!


    Somelieri, producatori de vin, hotelieri de renume, bucatari internationali si iubitori de viata din toata lumea le apreciaza stralucirea si robustetea! Schott Zwiesel ofera produse functionale cu focus pe serii speciale de pahare pentru bauturi si produse inovatoare pentru servire. Produsele din sticla sunt perfect adaptate cerintelor ambitioase.

Conceptul de design se bazeaza pe caracteristici precum stralucirea, robustetea si persistenta. Dar Schott Zwiesel nu a pierdut din vedere designul in tendinte. Gama de produse evidentiaza calitatea materiilor prime din care este produsa sticla si caracterul sau gratios in design si culoare.Cultura inovatiei!

Micile idei pot sa aiba un mare impact. Schimbarea este elixirul vietii, iar pentru Zwiesel reteta castigatoare este combinatia dintre traditiile fabricarii sticlei si permanenta dezvoltare de noi tehnologii si inovatii. Zwiesel Kristallglas detine 16 drepturi de proprietate sub forma de brevete, brevete de utilitate pentru produse si dezvoltari de produse.


TRITAN® Crystal Glass - cristal fara plumb.. Pentru a crea un cristal de calitate superioara compania Zwiesel Kristallglas a ales folosirea titanului, impreuna cu alte elemente cum ar fi soda, nisipul, feldspatul, oxidul de zinc si aluminiul. Rezultatul este un cristal imaculat si rezistent. Mai mult, TRITAN® Protect este o dezvoltare suplimentara ce mareste si mai mult durabilitatea si rezistenta produselor. Astfel, produsele fabricate din cristal Tritan prezinta o rezistenta mecanica foarte mare, rezistenta la zgarieturi, o claritate deosebita si de asemenea face posibila spalarea in masini de spalat vase.

DROP PROTECT. Sa torni un vin bun dintr-o carafa si sa nu stropesti fata de masa tine de noroc in majoritatea cazurilor. Zwiesel a gasit o solutie pentru a garanta ca nici o picatura nu se va pierde cu carafele prevazute Drop Protect - o tehnologie ce previne formarea picaturilor pe marginea carafei.

LAGS - Laser-Ablation-/Glass-to-Glass Sealing System. Pentru finisare se foloseste o tehnologie cu LASER care niveleaza buza paharului si indeparteaza imperfectiunile, fiind de mare ajutor in imbunatatirea formei paharului care la randul ei ofera o imbunatatire a savurarii aromei bauturilor.

Producător
Producator Schott Zwiesel
Colectia Beer Basic
Specificaţii
Stil Clasic
Caracteristici Colectia Beer Basic a fost creata pentru iubitorii de bere, forma usor conica a paharelor se deschide subtil spre varf pentru a permite spumei sa se desfasoare. Paharele din aceasta colectie prezinta forma perfecta pentru toate tipurile de bere si aduc savoarea berii la un nou nivel.

Sticla cristal Tritan este realizata conform unei retete unice, patentate, in care plumbul a fost inlocuit cu titan si zirconiu. Compozitia si procesul de fabricatie a cristalului Tritan a fost inventat si este realizat exclusiv de Schott Zwiesel. Acest cristal ofera o claritate si stralucire superioara si de lunga durata si de asemenea o rezistenta incredibila la zgarieturi sau la ciobire.

Realizat din Cristal Tritan
Poate fi curatat cu usurinta la masina de spalat vase

Diametru: 89 mm
Inaltime: 157 mm
Volum: 602 ml
Material Cristal Tritan
Dimensiuni H: 157 mm

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register