Panou radiant din sticla cu fotografie digitala Ecosun 300 G

Producător
Producator Ecosun
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 300W
Culoare Transparent
Dimensiuni 600x600x50 mm
Greutate 7 kg
Altele Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire, Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante in energie termica la intalnirea unor corpuri sau obiecte. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere (nu necesita autorizatii), economice si cu un cost redus, panourile ECOSUN sunt produse de ultima generatie distribuite in Romania prin Delphi Electric. Elementul activ este produs in U.K. iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile pe piata vest-europeana. Panourile radiante ECOSUN se adreseaza in principal incalzirii spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, magazine, apartamente si case de locuit.
ECOSUN G este un panou radiant din sticla derivat din panourile GR. Panoul dispune de o izolare termica, de o rama formata din aluminiu eloxat si accesorii adaptabile care permit instalarea atat pe perete (vertical), cat si pe tavan (orizontal). Aceasta ii confera adaptabilitate produsului, care combina avantajele panourilor ECOSUN cu estetica panourilor din sticla GR.
ECOSUN G imagine este un panou radiant din sticla derivat din panourile G. Panoul este o inovatie FENIX prin care imaginea este aplicata (print digital) pe suprafata interioara a sticlei panourilor ECOSUN G.

Clasa de izolatie: II
Cablu de alimentare: 100 cm
Alimentare: 230V
Grad de protectie (IP): 20
Termostatul se poate achizitiona separat.
Garanţie
Garantie 60 luni

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.