Panou radiant infrarosu perete/tavan Magnum Arena 1500W negru

Producător
Producator Magnum
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 1500W
Culoare Negru
Altele Radiatoarele de terasă MAGNUM Arena au fost initial proiectate pentru sectorul industrial, dar sunt de asemenea utile și în interior.

Valurile de căldură prin infra-roșu sunt ideale pentru utilizarea pe terase și perfecte toamna sau primavara sau chiar în acele seri racoroase de vara, care permit șederea în aer liber. Randamentul de căldură este foarte mare. Cel puțin 90% din undele de infra-roșu ajung la sol și oamenii care stau în picioare în raza de radiație.
Radiatoarele de terasă MAGNUM Arena nu au pierderi prin procesele de ardere, de exemplu: gaz propan, rezultând un randament de 100%. Efectul este vizibil imediat.

MAGNUM Arena este livrat standard cu următoarele:
Suport de suspendare
Grătar de protecție
Lampă galben-aurie
Instrucțiuni de instalare

Tensiunea de conectare 230 V/50Hz
IP-clasa IP-22 clasa 1/EC
Material: Oțel emailat și aluminiu
Carcasă lampă: Galben/auriu

Radiatoarele de terasă funcţionează în condiții de siguranță (grătar de protecție), sunt simplu de utilizat, rapid de instalat și de montat. Acestea ar trebui să fie montate astfel încât să nu fie stropite cu apă, de la o înălțime minimă de 2,5 metri (1500 W) la un maxim de 4 metri (3000 W). Radiatoarele de căldură MAGNUM Arena nu pot fi construite în culoare, din cauza emisiilor de căldură. Fiecare radiator este dotat cu un sistem complet de montaj.
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register