Parfum pentru lampa catalitica Berger Starck Peau d'Ailleurs 1000ml

116105

163,93 Lei
Producător
Brand Maison Berger
Colectia Starck
Cod EAN 3127291161054
Specificaţii
Caracteristici Maison Berger Paris x Starck, o experiență senzorială unică.
Pentru prima sa colaborare cu Maison Berger, designerul Philippe Starck a imaginat un laborator de obiecte inspirate din inteligența științei și emoția parfumului, care se întoarce la originile mărcii fondate de farmacistul Maurice Berger, inventatorul celebrei lămpi Berger. Maison Berger Paris x Starck oferă o lampă Berger, precum și un buchet și un difuzor electric. Această colecție este disponibilă în 3 parfumuri - Peau de Soie, Peau de Pierre și Peau d'Ailleurs - concepute de Philippe Starck, produse de Maison Berger pentru casă.

Treceti intr-o alta dimensiune cu parfumul Peau D'Ailleurs si explorati universul sau olfactiv infinit intre umbra si lumina.

Peau d'Ailleurs este indefinibil, evaziv. Explorare prin noi, prin altundeva si prin inconstient. Inima sa florala irizata este inconjurata de o substanta telucira, minerala, apoi acordurile lemnoase sunt dezvaluite la sfarsitul unei calatorii indepartate.

Parfumul Peau D'Ailleurs este subversiv ca si creatorul sau Philippe Starck.
Transformarea unui parfum de corp intr-un parfum de casa fabulos este provocarea preluata de Maison Berger Paris prin colaborarea sa cu Philippe Starck.
Descopera un spatiu-timp imaterial in care notele minerale si vegetale isi exprima prospetimea intensa si a carui inima florala, usor pudrata este impregnata de mirosul dulce de frunze de violete.
Aceasta compozitie olfactiva inzestrata cu un puternic magnetism enigmatic se incheie cu arome puternic lemnoase de paciuli si vetiver, exacerbate de un acord priceput de piele si mosc.

Peau d'Ailleurs este de nedescris si totusi ciudat de familiar, are puterea nebanuita de a te duce intr-o calatorie in jurul lumii. Vidul spatial, natura universului devine observabila la fel ca infinitul prin prisma sa olfactiva contrastanta, perceptibila, fara limita.


Node de varf: Note verzi, Acord mineral, Frunze de violeta
Note de mijloc: Iris, Rose
Note de baza: Patchouli, Vetiver, Piele, Mosc
Cantitate 1000 ml
Descriere
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Parfum pentru lampa catalitica Berger Starck Peau d'Ailleurs 1000ml

face parte din Lampi catalitice & Accesorii categoria Decoratiuni. Vezi mai multe produse similare în Parfumuri lampi catalitice.