• Perete lateral Huppe Alpha 2 PW 90x190 cm sticla tratata anticalcar
  • Perete lateral Huppe Alpha 2 PW 90x190 cm sticla tratata anticalcar

Perete lateral Huppe Alpha 2 PW 90x190 cm sticla tratata anticalcar

Perete lateral Huppe Alpha 2 PW 90x190 cm sticla tratata anticalcar


Huppe

   HÜPPE este infiinţata in 1889 de catre Justin Hüppe. In 1925 Justin Hüppe produce jaluzele si sisteme de parasolare. HÜPPE este primul ofertant din Germania in domeniul cabinelor de dus. In 2002 incepe colaborarea cu designerul lifestyle Jette Joop: astfel ia fiinţa produsul de succes HÜPPE 1002.

   In 1980 HÜPPE a introdus pe piaţa primele usi de sticla veritabila confecţionate din sticla securizata - o inovaţie care astazi nu mai poate lipsi din baile moderne. 1997: Odata cu produsul HÜPPE Magna 5000 a fost prezentat un nou sistem de usi – in ciuda deschiderii mari, usa glisanta batanta are nevoie de un spaţiu de rabatare mic.   Numele HÜPPE a fost intotdeauna asociat cu noţiunile de calitate, funcţionalitate si performanţa. Toate acestea sunt caractersitici decisive pentru a va simţi bine in baia dumneavoastra. Printre aceste calitaţi se numara si Intreţinerea usoara a cabinei de dus. Cu ajutorul acestor idei si tehnologii privind curaţarea va veţi putea bucura mulţi ani de dusul dumneavoastra HÜPPE. Suprafeţele fine de sticla garanteaza scurgerea simpla a apei de pe geamurile HÜPPE Anti-Plaque. Astfel se reduc depunerile de impuritaţi si de calcar, iar curaţarea dusului e gata intr-un minut.

   La multe usi glisante marca HÜPPE, elementele componente pot fi rabatate din sina de ghidare inferioara inspre exterior, motiv pentru care aproape nu exista porţiuni inaccesibile. Balamalele coplanare permit curaţarea suprafeţelor prin simpla glisare a uneltelor de curaţare – asa de simpla poate fi curaţarea si ingrijirea peretelui cabinei de dus

   Periodic pereţii cabinei de dus trebuie curaţaţi minuţios. Regula de baza: cu cat este mai dura apa, cu atat mai des trebuie curaţata cabina. Detergenţii speciali HÜPPE cu efect protector indeparteaza depunerile de calcar fara a ataca materialul. Dupa care se spala cabina prin simpla pulverizare cu apa rece si se indeparteaza stropii ramasi cu un stergator de geam. Foarte usor de Intreţinut.


Companie premiata international:

Producător
Producator Huppe
Colectia Alpha 2
Specificaţii
Tip Perete fix
Caracteristici speciale Sticla securizata,Tratament anti-calcar
Material Sticla securizata
Dimensiuni 90 x 190 cm
Culoare Crom
Specificatii Perete lateral Huppe Alpha 2 PW

Principalele caracteristici:
- grosime sticla - 4 mm
- tratament Anti Plaque care impiedica depunerile nedorite de calcar
- role duble fabricate din materiale de inalta fiabilitate ce permit deschiderea usoara a usilor
- profilele finisate cromat
- manerul cu un design elegant , bine proportionat
- sistemul de etansare profil marca Huppe
- HÜPPE Sistem Keder - segmentele laterale pot fi fixate pe perete , fara suruburi vizibile, chiar si pentru peretii imperfecti
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register