• Perna decorativa Tommy Hilfiger Marine 40x40cm, Rosu
  • Perna decorativa Tommy Hilfiger Marine 40x40cm, Rosu

Perna decorativa Tommy Hilfiger Marine 40x40cm, Rosu

Perna decorativa Tommy Hilfiger Marine 40x40cm, Rosu


Incredere, independenta, diversitate si libertatea de expresie.

   Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de designer si este recunoscut pe plan international pentru celebrarea esentei stilului clasic rece american.

   Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, calitate si valoare la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim, cu o multime de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, Sport, Denim, accesorii si incaltaminte. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana si mobilier. Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei si asigura conducerea si directia pentru procesul de proiectare.

   Tommy Hilfiger a fost achizitionata de PVH Corp. in 2010. Cu sprijinul recunoasterii puternice la nivel mondial a consumatorilor, Tommy Hilfiger a construit o vasta retea de distributie in peste 115 de tari si mai mult de 1600 de magazine de vanzare cu amanuntul in intreaga America de Nord, Europa, America Latina si regiunea Asia-Pacific. Vanzarile globale de vanzare cu amanuntul a brand-ului Tommy Hilfiger au fost 6,5 miliarde USD in 2015.


Producător
Producator Tommy Hilfiger
Specificaţii
Stil Clasic
Caracteristici Aceasta perna decorativa de culoare rosie este fabricata din bumbac 100% si are initialele Tommy Hilfiger tricotate.
Este umpluta cu polyester 100%, are tip de inchidere cu fermoar si fata detasabila.

Intructiuni de intretinere:
Spalare: Program rufe delicate maxim 30 grade
A nu se folosi inalbitor
Uscare: A nu se usca in uscatorul de rufe
Calcare: Se calca la maxim 110 grade
Curatare chimica: Suporta curatare chimica
Dimensiuni (cm) 40 x 40
Culoare Rosu
Material 100% bumbac

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register