Alte imagini

Placa de indreptat si ondulat Remington Multi Style S6600

Placa de indreptat si ondulat Remington Multi Style S6600

Placa de indreptat si ondulat Remington Multi Style S6600

Noua gama Stylist de la Remington te provoaca sa fi imprevizibila in fiecare zi. In doar 15 secunde Remington Multi Style este gata sa iti ofere un look care cu siguranta va intoarce priviri pe strada.

   SETAREA 1 - Par drept 1. Aplicati o spuma pentru volum pentru a umezi parul, apoi uscati cu un uscator. Odata uscat, impartiti parul in 3 sectiuni orizontale - sus, mijloc si inferior. 2. Setati placa Multi Styling pe pozitia 1. Pieptanati fiecare sectiune de la radacini la capete. 3. Incepand cu partea de jos, folositi placa prin tot parul. Daca totusi doriti sa pastrati volum la radacini folositi placa numai pe mijlocul lungimi de par. 4. Repetati pentru tot parul, inainte de a aplica un ser pentru a conferi stralucire.
   SETAREA 2 - Bucle mari 1. Aplicati o spuma pentru volum pentru a umezi parul, apoi uscati cu un uscator. Odata uscat, impartiti parul in 3 sectiuni orizontale - sus, mijloc si inferior. 2. Setati placa Multi Styling pe pozitia 2. 3. Asezati parul in interiorul placilor. Rotiti la 180 de grade departe de corp. Continuati sa rotiti usor in timp ce aluneca pe par. Dati cu fixativ si rasuciti bucla incat sa isi mentina forma in timp ce lucra prin celelalte sectiuni. 4. Repetati pentru tot parului. Treceti usor degetele prin par pentru a elibera buclele. Folositi apoi ceara pentru a conferi stralucire.
   SETAREA 3 - Onduleuri 1. Aplicati o spuma pentru volum pentru a umezi parul, apoi uscati cu un uscator. Odata uscat, impartiti parul in 3 sectiuni orizontale - sus, mijloc si inferior. 2. Setati placa Multi Styling pe pozitia 3. 3. Asezati parul in interiorul placilor. Rotiti la 180 de grade departe de corp. Continuati sa rotiti usor in timp ce aluneca pe par. Dati cu fixativ si rasuciti bucla incat sa isi mentina forma in timp ce lucra prin celelalte sectiuni. 4. Folositi fixativ pentru o definire mai puternica a buclelor in timp ce treceti prin toate sectiunile. Periati apoi usor pentru a defini onduleurile.
   SETAREA 4 - Bucle voluminoase 1. Aplicati o spuma pentru volum pentru a umezi parul, apoi uscati cu un uscator. Odata uscat, impartiti parul in 3 sectiuni orizontale - sus, mijloc si inferior. 2. Setati placa Multi Styling pe pozitia 1. 3. Asezati parul in interiorul placilor. Rotiti la 180 de grade departe de corp. Continuati sa rotiti usor in timp ce aluneca pe par. Dati cu fixativ, rasuciti buclele si apoi fixati-o cu o agrafa astfel incat sa isi mentina forma in timp ce lucrati prin sectiuni. 4. Repetati pentru toata lungimea parului. Eliberati fiecare bucla prinsa si pieptanati usor la radacini. Treceti cu degetele prin par pentru a elibera buclele. Si apoi fixati coafura cu fixativ pentru a conferi forma si stralucire.

Producător
Producator Remington
Specificaţii
Suprafata placi Ceramica
Interval temperatura 150 - 210 grade C
Funcţii Creeaza coafuri diferite cu un singur produs
4 setari diferite: pentru indreptat parul, pentru bucle mari, onduleuri usoare si bucle voluminoase
Invelis ceramic avansat: alunecare de 2 ori mai neteda, de 3 ori mai durabila
Temperatura variabila de la 150 la 210 grade Celsius
Incalzire rapida in 15 secunde
Placi late de 30 mm si lungi de 100 mm
Putere: 41W
Inchidere automata de siguranta dupa 60 de minute

Styling Indreptat, Ondulat
Accesorii incluse Cablu pivotant
Husa termorezistenta
Culoare Black / Pink
Altele Dimensiuni cutie: 85 x 341 x 86
Greutate pachet: 762 g
Garanţie
Garantie 36 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register